Виявляється, потрібно дотримуватися кількох правил і вашому борщу позаздрять навіть маститі кухарі. Якщо ви сумніваєтеся, що борщ залишиться червоним, приблизно за десять хвилин до повної готовності в каструлю з супом введіть маленькі буряки.
Коренеплід віддасть колір, який збережеться на тривалий час.
Допоможе зберегти яскравий колір і лимон. Сік цього кислого фрукта виконує роль кулінарного “закріплювача” кольору. Тому з його допомогою готують буряк, який окремо обсмажується перед додаванням до основного складу борщу.
Не всі люблять кислий борщ, тому цукор вводять для балансу смаку. Однак цукор також допомагає й зберегти колір страви. Його найкраще додавати в процесі смаження буряка.
Не забуваємо і про томатну пасту. Якщо вводити натуральну томатну пасту в процесі смаження буряків, то це не тільки допомагає закріпити колір борщу, але й надає йому приємного відтінку кислого смаку.
Ну і звичайно, для яскравого кольору потрібно вибирати правильний сорт буряків, якщо при розрірі коренеплоду ви побачите світлі смуги (кружечки), то зварити червоний борщ точно не вийде.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, у чому вимочити печінку, щоб усунути гіркоту.
Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.
У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…