Виявляється, потрібно дотримуватися кількох правил і вашому борщу позаздрять навіть маститі кухарі. Якщо ви сумніваєтеся, що борщ залишиться червоним, приблизно за десять хвилин до повної готовності в каструлю з супом введіть маленькі буряки.
Коренеплід віддасть колір, який збережеться на тривалий час.
Допоможе зберегти яскравий колір і лимон. Сік цього кислого фрукта виконує роль кулінарного “закріплювача” кольору. Тому з його допомогою готують буряк, який окремо обсмажується перед додаванням до основного складу борщу.
Не всі люблять кислий борщ, тому цукор вводять для балансу смаку. Однак цукор також допомагає й зберегти колір страви. Його найкраще додавати в процесі смаження буряка.
Не забуваємо і про томатну пасту. Якщо вводити натуральну томатну пасту в процесі смаження буряків, то це не тільки допомагає закріпити колір борщу, але й надає йому приємного відтінку кислого смаку.
Ну і звичайно, для яскравого кольору потрібно вибирати правильний сорт буряків, якщо при розрірі коренеплоду ви побачите світлі смуги (кружечки), то зварити червоний борщ точно не вийде.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, у чому вимочити печінку, щоб усунути гіркоту.
В Україні зростає кількість проваджень, відкритих за порушення правил військового обліку. Оприлюднені регіональні антирекорди.
Літня пара повернулася з-за кордону і виявила, що хтось весь цей час отримував їхні пенсії.
17 жовтня в Україні, як і раніше, переважатиме суха та тепліша погода. Можна буде погрітися…
Як характеризують геомагнітну обстановку астрофізики? Які рекомендації дають метеозалежним людям?
Хочете зміцнити серце та судини? Зі статті дізнаєтеся, які продукти слід виключити з меню, а…
Незважаючи на пенсійний статус, українці можуть бути мобілізовані. Хтось підлягає мобілізації, а хтось точно отримає…