Виявляється, потрібно дотримуватися кількох правил і вашому борщу позаздрять навіть маститі кухарі. Якщо ви сумніваєтеся, що борщ залишиться червоним, приблизно за десять хвилин до повної готовності в каструлю з супом введіть маленькі буряки.
Коренеплід віддасть колір, який збережеться на тривалий час.
Допоможе зберегти яскравий колір і лимон. Сік цього кислого фрукта виконує роль кулінарного “закріплювача” кольору. Тому з його допомогою готують буряк, який окремо обсмажується перед додаванням до основного складу борщу.
Не всі люблять кислий борщ, тому цукор вводять для балансу смаку. Однак цукор також допомагає й зберегти колір страви. Його найкраще додавати в процесі смаження буряка.
Не забуваємо і про томатну пасту. Якщо вводити натуральну томатну пасту в процесі смаження буряків, то це не тільки допомагає закріпити колір борщу, але й надає йому приємного відтінку кислого смаку.
Ну і звичайно, для яскравого кольору потрібно вибирати правильний сорт буряків, якщо при розрірі коренеплоду ви побачите світлі смуги (кружечки), то зварити червоний борщ точно не вийде.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, у чому вимочити печінку, щоб усунути гіркоту.
Держава забезпечує низку категорій громадян безкоштовними засобами реабілітації — від протезів і ортезів до крісел-колісних,…
«Зимову підтримку» зарахують у дохід? ПФУ пояснив, як одноразові виплати впливають на можливість отримання житлової…
Пенсійний фонд вдосконалив вебпортал електронних послуг. Одне з останніх оновлень стосується розділу «Мої звернення». Подаємо…
Нас чекає холодна ніч і відносно м’який день. Подробиці прогнозу погоди на середу.
Потужний спалах на Сонці та ймовірність нових бур. Якою буде космічна погода у середу?
Хто може отримати соціальну пенсію та як її оформити? Детальні умови й розміри виплат.