Наприклад, один із таких шкідливих продуктів – червоне м’ясо, яке здатне провокувати ризик розвитку онкології та хвороб серцево-судинної системи. Також можливі ожиріння та цукровий діабет.
Але відмовлятися повністю від червоного м’яса не варто, адже воно є джерелом заліза.
Дітям, підліткам та молодим людям можна їсти продукт до двох разів на тиждень, але при цьому за сім днів не варто з’їдати більше 500 грамів.
У зрілому віці слід скоротити кількість споживання червоного м’яса до одного разу на тиждень. Що стосується чоловіків і жінок старших 50 років, то їм можна їсти м’ясо до двох разів на місяць. Це стосується натуральних продуктів, а от від ковбас, сосисок, пельменів краще взагалі відмовитися.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які спеції допомагають зберегти здоров’я серця.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.