Вирішити проблему з приготуванням каші допоможе лайфхак із харчовою содою. Він дає відмінний результат, навіть якщо щось пішло не так у процесі варіння. При цьому секретного інгредієнта потрібно додати зовсім небагато – на кінчику ножа.
Як і будь-яку крупу, гречку потрібно перебрати та промити чистою водою. Налити в каструлю дві склянки води. Довести до кипіння, посолити менше, ніж зазвичай, і всипати склянку крупи. Зменшити вогонь і варити до напівготовності. Коли крупинки набухнуть, всипати трохи харчової соди. Якщо на поверхні з’явилися порошини, зберіть акуратно чайною ложкою. Приготовлена таким способом каша вийде розсипчастою та смачною. Важливо: оскільки сода – це луг, солі потрібно додавати вдвічі менше.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що додати при приготуванні буряка, щоб він не втратив свій смак і колір.
Відтепер квитки на приміські потяги можна придбати онлайн через додаток «Укрзалізниці». Як це зробити?
Саме час садити озимий часник! Дотримуйтесь простих порад досвідчених агрономів і отримаєте великий урожай.
Якщо хочеться здивувати гостей, але не відмовлятися від класики, рожева млинцева «Шуба» — ідеальний варіант.
Експерти прогнозують ймовірне затоплення кількох українських міст. Про які населені пункти йдеться та з чим…
Частині внутрішньо переміщених осіб доступна нова грошова допомога в розмірі 2000 гривень. Яким критеріям треба…
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…