За кілька днів пригинають бічні пагони до землі. Нічим не прикріплюють. Після кількох таких пригинання гілки продовжують рости під нахилом 45 градусів. Чотири гілки опускають на один бік і стільки ж на інший. Середину вирізують, щоб кущ був чашоподібним. Тоді плоди швидше дозріватимуть. У загущених кущах ягоди не тільки не дозрівають, а й обсипаються.
На голу землю інжир не можна опускати, бажано зробити подушку з виноградної лози та гілок, які залишаються при обрізанні. Зверху кущі накривають мішками з-під цукру чи агроволокном. Прикривають будиночком із шиферу, присипавши навколо землею. Під ним рослина не гріється та дихає.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати чай із листя інжиру.
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…
Обіцянки виплат у TikTok – не що інше, як дезінформація. Хибні відео, фальшиві постанови Верховної…