Виявляється, є секретний інгредієнт, який обов’язково потрібно додати при замішуванні тіста, крім дріжджів.
Цей інгредієнт – звичайний розпушувач або сода, хоча саме перший кращий.
Нагадаємо, що розпушувачі – це речовини або суміші, які додають у тісто, щоб воно стало пухким і менш щільним. Сода або розпушувач можуть зробити випічку ще пухкішою, але якщо не розрахувати пропорції, тісто може взагалі не піднятися.
Запам’ятайте, розпушувач додають не у тісто, а змішують його з борошном. Але якщо соди або розпушувача виявиться багато, тісто вийде твердим, а випічка несмачною.
Потрібно використовувати розпушувач у таких пропорціях: 10 г порошку на 500 г борошна.
І, звичайно, не забуваємо про дріжджі та інші традиційні складові тіста – борошно, вода чи молоко, олія (кондитерський жир), сіль та цукор.
Секрет популярності мопедів, моторолерів та інших двоколісних транспортних засобів у їхній відносно невисокій ціні та…
16 квітня в Україні відзначають Всесвітній день голосу, День Чарлі Чапліна й День обізнаності про…
Заповіт і договір дарування найбільш поширені способи передати своє майно дітям або онукам. Не всі…
З роками захисні функції організму знижуються, а обмін речовин та регенерація клітин сповільнюються. Шкіра втрачає…
16 квітня на Київщині очікуються дощі, на решті територіях України - переважно похмура погода без…
Якщо ви хочете зібрати рекордний урожай кабачків, то важливо дотримуватись цієї поради досвідчених овочівників, які…