свиняча грудинка – 800 г, цибуля – 4 шт, буряк – 4 шт, сало – для смаження, квас буряковий – 1,5 склянки, часник, петрушка – до смаку.
Спочатку потрібно приготувати буряковий квас. Для цього візьміть 1 кг буряків, 1 літр води, 3 столові ложки цукру, 3 скибочки житнього хліба. У відповідний посуд помістіть порізаний житній хліб, нарізаний скибочками буряк, додайте цукор і залийте теплою кип’яченою водою.
Закрити посуд серветкою і залишити при кімнатній температурі бродити, періодично знімаючи піну. Через три дні процідити та використати. Якщо вам нестерпно чекати, то є інший спосіб. Візьміть готовий квас і змішайте із соком буряків у пропорції 1:1.
Подавайте на гарячій тарілці, присипавши зеленню петрушки та цибулі.
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?