Новини

Яблучний пиріг без яєць та замішування тіста – найпростіший рецепт

Інгредієнти:

1 склянка крупи манної, 1 склянка борошна, 1 склянка цукру, 1,5 чайної ложки розпушувача, 6 штук яблук середнього розміру, 100 грам вершкового масла, пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. Змішати борошно, цукор, манку та розпушувач в одному посуді.
  2. Яблука очистити від шкірки та натерти на середній тертці.
  3. У форму для випічки натерти на тертці масло (30-40 грам) і розподілити.
  4. Насипати шарами по черзі борошно та яблука. Верхній шар має бути з борошна.
  5. Зверху натерти масло і розрівняти його по всій поверхні.
  6. Запікати в духовці при 180°С приблизно на 1 годину 20 хвилин. Поверхня має зарум’янитися.
  7. За бажанням зверху пиріг можна посипати цукровою пудрою.

Новое на сайте

  • Новини

Українців залишиться 25 мільйонів: що кажуть експерти

Інститут демографії та соціальних досліджень попереджає: демографічна криза поглиблюється. Як війна та міграція змінюють Україну?

02/10/2025 17:55
  • Статті

Як перевірити автора перед оплатою — поради з досвіду студентів

Замовлення дипломної роботи — відповідальний крок, адже від якості виконання залежить не лише оцінка, але…

02/10/2025 17:17
  • Новини

Українцям відшкодують комуналку: хто і скільки отримає грошей на оплату послуг

Додаткові виплати на зиму. Як працює програма щомісячної допомоги для родин?

02/10/2025 16:55
  • Статті

Які чашки новорічні найкраще дарувати до свята?

Для багатьох Новий рік – це особливий час, наповнений очікуванням чудес, сімейними традиціями та символічними…

02/10/2025 16:19
  • Новини

Безплатний медогляд для українців у 2026 році: кого це стосується?

У наступному році стартує нова медична програма - українців віці 40+ чекають зміни. Які ініціативи…

02/10/2025 15:55
  • Новини

Духовка не потрібна: готуємо лінивий «Сметанник» за 20 хвилин

Забудьте про довге випікання – цей «Сметанник» готується без духовки, а на все піде мінімум…

02/10/2025 15:31