помідори – 6 кг,
цибуля ріпчаста – 2 кг,
буряк – 2 кг,
перець солодкий – 2 кг,
морква – 2 кг.
Для заливання:
олія соняшникова – 600 г,
оцет – 1 склянка,
сіль – 4 столові ложки,
цукор – 500 г,
вода – 1 склянка.
Спочатку добре миємо овочі. Помідори нарізаємо кубиками. Солодкий перець очищаємо від насіння та нарізаємо соломкою. Моркву та буряк чистимо і натираємо на великій тертці. Цибулю нарізаємо півкільцями.
Окремо підготуємо заливку . Інгредієнти для заливки з’єднуємо, доводимо до кипіння та остуджуємо.
У велику ємність кладемо підготовлені овочі, додаємо заливку та варимо, помішуючи, 30-40 хвилин. Готову заправку розкладаємо по стерильним банкам і консервуємо.
У повсякденному стресовому житті чимало людей, особливо старшого віку, звикають до пігулок не лише фізично,…
Картопляна запіканка – це смачно, ситно і недорого. Цей рецепт відрізняється тим, що м'ясний фарш…
Ухвалено новий порядок зарахування стажу, набутого за кордоном. Закон було ухвалено ще у квітні 2024…
Сьогодні, 25 травня, в Україні відзначають День державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, День…
Розмір пенсій відомих українських зірок став темою, яку активно обговорюють і артисти, і їхні шанувальники.…
Магнітні бурі – це період підвищеної сонячної активності, що впливають на самопочуття людей. Експерти зробили…