Після того, як горіхи будуть звільнені від шкірки, їх слід насипати у велику миску з водою і ретельно перемішати. Зливши після закінчення 10-15 хвилин брудну воду, вливають свіжу і повторюють ще до двох разів процедуру миття. Висипавши після цього горіхи в кошик, промивають кількома відрами чистої води.
Потім їх слід розсипати на рогожки (груба господарська тканина) і сушити на сонці або вітрі, не забуваючи щодня кілька разів перевертати їх руками. Не допускайте, щоб горіхи намокали під дощем або від ранкової роси, тому що вони стають сірими і неапетитними на вигляд.
При такій підготовці горіхи набувають гарного і чистого кольору, свіжого та приємного смаку та чудової міцності у лежанні. Сушити горіхи на печі або біля джерел тепла не рекомендується, тому що вони отримують некрасивий колір і робляться гіркими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, де краще зберігати волоські горіхи.
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…