Після того, як горіхи будуть звільнені від шкірки, їх слід насипати у велику миску з водою і ретельно перемішати. Зливши після закінчення 10-15 хвилин брудну воду, вливають свіжу і повторюють ще до двох разів процедуру миття. Висипавши після цього горіхи в кошик, промивають кількома відрами чистої води.
Потім їх слід розсипати на рогожки (груба господарська тканина) і сушити на сонці або вітрі, не забуваючи щодня кілька разів перевертати їх руками. Не допускайте, щоб горіхи намокали під дощем або від ранкової роси, тому що вони стають сірими і неапетитними на вигляд.
При такій підготовці горіхи набувають гарного і чистого кольору, свіжого та приємного смаку та чудової міцності у лежанні. Сушити горіхи на печі або біля джерел тепла не рекомендується, тому що вони отримують некрасивий колір і робляться гіркими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, де краще зберігати волоські горіхи.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…
Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.
Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…
Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…