Фахівці зазначають, що тромби, як правило, з’являються у людей, у раціоні яких переважає вуглеводна чи жирна їжа. На думку експертів, важливо не захоплюватися такою їжею, розбавляючи її білком, овочами та клітковиною, пише Медицина.
Небезпечне надмірне вживання простих вуглеводів та цукру, які у неабияких обсягах міститься в соусах, напівфабрикатах та знежирених продуктах.
Причиною тромбозу також може стати вживання в їжу маргарину. Просто в цьому продукті міститься велика кількість жирів, які згущують кров.
Тромбоз може спровокувати і вживання ковбас та сосисок. Експерти радять замінити їх на варену курячу грудку та натуральну шинку.
Водночас кардіологи закликали не обмежувати себе в їжі, оскільки від тромбів страждають люди, які сидять на дієтах. Крім того, краще не їсти багато свинячої та яловичої печінки: у ній містяться вітаміни, які погано впливають на згортання крові.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які симптоми вказують на наявність тромбів.
22 травня невеликий дощ очікується у більшості західних областей, на решті територіях країни без опадів.…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…
З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…