Фахівці зазначають, що тромби, як правило, з’являються у людей, у раціоні яких переважає вуглеводна чи жирна їжа. На думку експертів, важливо не захоплюватися такою їжею, розбавляючи її білком, овочами та клітковиною, пише Медицина.
Небезпечне надмірне вживання простих вуглеводів та цукру, які у неабияких обсягах міститься в соусах, напівфабрикатах та знежирених продуктах.
Причиною тромбозу також може стати вживання в їжу маргарину. Просто в цьому продукті міститься велика кількість жирів, які згущують кров.
Тромбоз може спровокувати і вживання ковбас та сосисок. Експерти радять замінити їх на варену курячу грудку та натуральну шинку.
Водночас кардіологи закликали не обмежувати себе в їжі, оскільки від тромбів страждають люди, які сидять на дієтах. Крім того, краще не їсти багато свинячої та яловичої печінки: у ній містяться вітаміни, які погано впливають на згортання крові.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які симптоми вказують на наявність тромбів.
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.