помідори – 6 шт.,
шампіньйони – 300 г,
твердий сир – 50-70 г,
цибуля – 1 шт.,
олія – 2 столові ложки,
зелень, сіль та перець – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом приготування єврейської шакшуки.
Фінансовий номер — це номер телефону, прив’язаний до банківських послуг, на який надходять коди підтвердження,…
Катаракта — одне з найпоширеніших захворювань зору в літньому віці, при якому кришталик ока втрачає…
Не всі грядки підходять для вирощування часнику. І саме це є однією із причин поганого…
Пропонуємо приготувати смачний соус на зиму, який ідеально підходить до м'яса, шашлику та багатьох інших…
Уряд України планує змінити правила виїзду з країни за кордон для окремих категорій чоловіків. Кого…
Українське законодавство встановлює конкретні правила щодо облаштування парканів між приватними ділянками. Дотримання цих норм дозволяє…