помідори – 6 шт.,
шампіньйони – 300 г,
твердий сир – 50-70 г,
цибуля – 1 шт.,
олія – 2 столові ложки,
зелень, сіль та перець – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом приготування єврейської шакшуки.
У межах державної програми «Зимова підтримка» стартувало оформлення нових одноразових виплат у 6500 гривень. Хто…
Пенсійний експерт розповів, як зараховується страховий стаж для пенсії для колишніх військових. Що треба знати.
В Україні стартувала президентська програма «Зимова підтримка», за якою майже кожен громадянин може отримати разову…
Волоські горіхи — корисне і величне дерево, але не всі садівники знають про його приховану…
Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…
Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…