Справа в тому, що прихована загроза криється в підвищеній калорійності даного продукту, пише Ukr.Media.
Сама по собі сметана – жирний продукт, тому якщо її додавати в блюдо, слід враховувати, що значно підвищиться його загальна калорійність. Саме тому вважається, що сметана може стати причиною ожиріння та зайвої ваги.
Через високу кислотність її не рекомендують при виразці шлунка, при гастритах із підвищеною кислотністю.
А ще, надмірне споживання сметани може нашкодити людям, які страждають на захворювання жовчного міхура і печінки, а також гіпертонію та хвороби серцево-судинної системи, оскільки в ній міститься досить високий вміст холестерину.
Звичайно, вся справа в порціях. Важливо не перестаратися із вживанням сметани.
1-2 столові ложки сметани на день точно не зашкодять здоров’ю та фігурі.
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.