Новини

Фаршировані кабачки – простий рецепт смачної страви

Інгредієнти:

кабачки 3 шт.,

шампіньйони 400 г,

цибуля 1 шт.,

олія — 2 столові ложки (плюс для змащування),

твердий сир150–170 г,

сметана 2-3 столові ложки,

сіль, перець, зелень на смак.

Приготування:

  1. Кабачки розрізати на дві частини і прибрати м’якоть, має вийти шість «човників».
  2. Дрібно порізати гриби та цибулю і разом обсмажити на розігрітій олії. Гасити до повного випаровування рідини, після чого додати сіль, перець та сметану.
  3. Гушити начинку ще близько хвилини, а потім додати зелень, перемішати і зняти з вогню.
  4. Форму для запікання змастити олією, викласти в човники начинку та посипати сиром.
  5. Запікати фаршировані кабачки 15 хвилин при 200 градусах.

Новое на сайте

  • Новини

На що можна витратити «тисячу Зеленського»: повний перелік товарів і послуг

Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…

19/11/2025 10:00
  • Статті

Сирі чи приготовані: як отримати максимум користі від овочів і фруктів – відповідь вас здивує

Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…

19/11/2025 09:26
  • Новини

Як легко зняти шкірку з гарбуза: три прості способи

Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…

19/11/2025 08:56
  • Новини

ID-картка замість паспорта-книжечки: міграційна служба пояснила, кому треба замінити документ

У Державній міграційній службі повідомили, чи дійсні паспорти-книжечки і кому треба оформлювати ID-картку.

19/11/2025 07:33
  • Новини

6500 гривень цієї зими: хто гарантовано отримає виплату

Крім тисячі Зеленського, українці зможуть отримати ще одну допомогу у розмірі 6500 гривень. Розповідаємо хто…

19/11/2025 06:30
  • Новини

5 помилок при квашенні капусти: чому вона не виходить хрусткою і смачною

Квашена капуста — проста, недорога та дуже корисна заготівля, але інколи навіть досвідченим господиням вона…

19/11/2025 05:31