Новини

Фаршировані кабачки – простий рецепт смачної страви

Інгредієнти:

кабачки 3 шт.,

шампіньйони 400 г,

цибуля 1 шт.,

олія — 2 столові ложки (плюс для змащування),

твердий сир150–170 г,

сметана 2-3 столові ложки,

сіль, перець, зелень на смак.

Приготування:

  1. Кабачки розрізати на дві частини і прибрати м’якоть, має вийти шість «човників».
  2. Дрібно порізати гриби та цибулю і разом обсмажити на розігрітій олії. Гасити до повного випаровування рідини, після чого додати сіль, перець та сметану.
  3. Гушити начинку ще близько хвилини, а потім додати зелень, перемішати і зняти з вогню.
  4. Форму для запікання змастити олією, викласти в човники начинку та посипати сиром.
  5. Запікати фаршировані кабачки 15 хвилин при 200 градусах.

Новое на сайте

  • Новини

Сонце знову готує сюрприз: Землю накриє нова хвиля магнітних збурень

Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.

04/10/2025 21:00
  • Статті

Зворотній осмос чи проточна фільтрація: що вибрати для очищення води?

Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…

04/10/2025 20:39
  • Новини

Східний сніданок на вашій кухні: як приготувати яйця по-турецьки за 20 хвилин

Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.

04/10/2025 19:50
  • Різне

Магніти на кухні небезпечні: зніміть їх з холодильника прямо зараз

Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.

04/10/2025 18:30
  • Новини

Як зберегти врожай буряка і моркви без льоху: три несподівані рішення

Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?

04/10/2025 17:20
  • Новини

Дешеві чи дорогі макарони: як вибрати якісну пасту без переплати

Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.

04/10/2025 16:10