Новини

Рецепт дня: грибні оладки

Інгредієнти:

вівсянка (пластівці) – 100 г,

гаряча вода – 180 мл,

шампіньйони – 4 шт.,

картопля – 1 шт.,

цибуля – 1 шт.,

часник — 1 зубчик,

кріп – півпучка,

олія для смаження,

сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Вівсянку залити окропом, перемішати. Залишити хвилин на 5-10. Маса буде щільною.
  2. Гриби порізати кубиками та обсмажити.
  3. Картопля, цибуля та часник почистити, порізати довільно і подрібнити в блендері до однорідної маси (або натерти на тертці).
  4. Зливати зайву рідину не потрібно. Поєднуємо з вівсянкою. Дрібно ріжемо зелень і додаємо в тісто. Викладаємо гриби. Солимо, перчимо. Перемішуємо.
  5. Смажити на відкритій добре розігрітій сковороді на олії з двох сторін приблизно по 10 хвилин, до рум’яної скоринки.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати яблучні оладки.

Новое на сайте

  • Новини

Погода на вихідні 24-25 травня: чи прийде нарешті довгоочікуване тепло

Тепла погода чи знову дощ? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний…

23/05/2025 23:05
  • Новини

Магнітні бурі в суботу, 24 травня

Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.

23/05/2025 22:35
  • Статті

Щасливі дні на пенсії: як кіт чи собака змінює повсякдення

Для людей похилого віку важливо мати в домі домашніх улюбленців. Відомо, що собаки — найвірніші…

23/05/2025 22:18
  • Новини

Морква виросте великою, солодкою і не тріскатиметься: яке підживлення використовувати

Солодка, хрумка, велика – саме такою ми хочемо бачити моркву з власного городу. Розповідаємо, як…

23/05/2025 22:00
  • Новини

Форшмак із сардин: готуємо найпростіший варіант улюбленої страви

Форшмак – ідеальна намазка для бутербродів. Спробуйте спрощений варіант із сардин, для приготування всього за…

23/05/2025 21:28
  • Новини

Українцям збільшили тривалість відпусток: хто відпочиватиме довше

Частина українців зможуть відпочивати значно довше. Роз'яснення міністерства.

23/05/2025 19:15