вівсянка (пластівці) – 100 г,
гаряча вода – 180 мл,
шампіньйони – 4 шт.,
картопля – 1 шт.,
цибуля – 1 шт.,
часник — 1 зубчик,
кріп – півпучка,
олія для смаження,
сіль, перець до смаку.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати яблучні оладки.
Тепла погода чи знову дощ? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Для людей похилого віку важливо мати в домі домашніх улюбленців. Відомо, що собаки — найвірніші…
Солодка, хрумка, велика – саме такою ми хочемо бачити моркву з власного городу. Розповідаємо, як…
Форшмак – ідеальна намазка для бутербродів. Спробуйте спрощений варіант із сардин, для приготування всього за…
Частина українців зможуть відпочивати значно довше. Роз'яснення міністерства.