Новини

Готуємо голубці з незвичайною начинкою

Інгредієнти:

рибне філе (або фарш) – 300 г,

рис — 0,5 склянки,

листя капустяні – 8-12 шт.,

овочевий бульйон – 220 мл,

цибуля — 1 шт.,

морква — 1 шт.,

олія для смаження,

сіль і перець – за смаком.

Приготування:

  1. Рис промити, відварити у підсоленій воді та відкинути на сито.
  2. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці і обсмажити з цибулею на олії.
  3. Рибне філе пропустити через м’ясорубку (або подрібнити блендером).
  4. Рибний фарш з’єднати з відвареним рисом, цибулею та морквою, посолити, поперчити до смаку.
  5. Листя капусти вимити, зрізати жилки, обдати окропом для м’якості.
  6. На середину кожного листа покласти рибно-рисову начинку, згорнути конвертиком і покласти в сотейник.
  7. Голубці залити бульйоном і тушкувати під кришкою до готовності.

Новое на сайте

  • Новини

Сонце знову готує сюрприз: Землю накриє нова хвиля магнітних збурень

Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.

04/10/2025 21:00
  • Статті

Зворотній осмос чи проточна фільтрація: що вибрати для очищення води?

Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…

04/10/2025 20:39
  • Новини

Східний сніданок на вашій кухні: як приготувати яйця по-турецьки за 20 хвилин

Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.

04/10/2025 19:50
  • Різне

Магніти на кухні небезпечні: зніміть їх з холодильника прямо зараз

Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.

04/10/2025 18:30
  • Новини

Як зберегти врожай буряка і моркви без льоху: три несподівані рішення

Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?

04/10/2025 17:20
  • Новини

Дешеві чи дорогі макарони: як вибрати якісну пасту без переплати

Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.

04/10/2025 16:10