На Кавказі м’ясо здавна маринують у прокислому молоці. Молочна кислота, впливаючи на волокна м’яса, робить його м’яким. Щоб приготувати смачну страву, знадобляться будь-яке м’ясо, цибуля, сіль, перець і кисле молоко.
Кисле молоко покращує текстуру волосся, зволожує їх, сприяє утворенню колагену.
Змішайте:
Отриману суміш нанесіть на всю довжину волосся, укутайте голову целлофановим пакетом і рушником і залишити на 30-40 хвилин. Потім змийте шампунем.
Молочна кислота може надати блиск потьмянілому сріблу.
Для цього потрібно замочити вироби у кислому молоці на 30 хвилин. Після чого промити теплою мильною водою та протерти м’якою тканиною.
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…