На Кавказі м’ясо здавна маринують у прокислому молоці. Молочна кислота, впливаючи на волокна м’яса, робить його м’яким. Щоб приготувати смачну страву, знадобляться будь-яке м’ясо, цибуля, сіль, перець і кисле молоко.
Кисле молоко покращує текстуру волосся, зволожує їх, сприяє утворенню колагену.
Змішайте:
Отриману суміш нанесіть на всю довжину волосся, укутайте голову целлофановим пакетом і рушником і залишити на 30-40 хвилин. Потім змийте шампунем.
Молочна кислота може надати блиск потьмянілому сріблу.
Для цього потрібно замочити вироби у кислому молоці на 30 хвилин. Після чого промити теплою мильною водою та протерти м’якою тканиною.
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.
Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.