1 кг полуниці,
1,2 кг цукру.
Краще дати варенню постояти в каструлі до повного розчинення цукру, а потім розкласти в сухі стерильні баночки і відразу відправити в холодильник. Подавати таке варення можна до будь-якої випічки або просто вприкуску до чаю.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про чудо-маску з полуниці.
В Україні з 15 листопада розпочався прийом заявок на 1000 гривень від держави за програмою…
Перед тим як укладати угоду купівлі-продажу житла чи іншого об’єкта, важливо ретельно підготуватися. Даємо докладну…
Розмір пенсії в України залежить від двох ключових показників: тривалості стажу та розміру заробітної плати,…
Українці вже давно звикли оплачувати дві окремі квитанції за газ – за сам ресурс та…
Майже кожен стикався із неприємною ситуацією: готуєш апетитні млинці чи котлети, а вони намертво прилипають…
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…