Новини

Щоб випічка не черствіла, до тіста потрібно додати секретний інгредієнт

Цей спосіб працює для будь-якої випічки – смаженої, печеної – пирогів, пиріжків, булочок, повідомляє Ukr.Media.

Що додати до тіста, щоб випічка не черствіла?

Йдеться про звичайний крохмаль — картопляний або кукурудзяний. Між іншим, з кукурудзяним крохмалем пиріжки виходять ще смачнішими та повітрянішими.

На якому етапі та скільки потрібно додавати його в тісто?

Крохмаль потрібно перемішати з мукою, перш ніж додавати його в тісто до інших інгредієнтів. На 4 склянки муки достатньо однієї столової ложки крохмалю. Пиріжки, пироги та будь-яка інша випічка після цього вийдуть м’якими, повітряними та смачними та залишаться такими протягом кількох днів.

Новое на сайте

  • Статті

Шухнін Антон власник Domino: коли бізнес стає силою добра

Війна кардинально змінила все – бізнес-процеси, пріоритети, цінності. Але є люди та компанії, які довели:…

20/11/2025 17:13
  • Статті

Онлайн-покупки для пенсіонерів: безкоштовна доставка продуктів додому

Дощ чи ожеледь, пручається нога чи паморочиться у голові, немає вуличного освітлення чи бракує часу…

20/11/2025 17:00
  • Новини

Пенсія-2026: хто зможе вийти у 60, а кому доведеться ще попрацювати

Правила виходу літніх людей на заслужений відпочинок у 2026 році в Україні зміниться. Як перевірити…

20/11/2025 16:30
  • Новини

До 2 млн гривень на житло: у Пенсійному фонді пояснили, хто може отримати компенсацію

Держава запускає масштабну підтримку для ВПО. Уряд розширив іпотечну програму для отримання коштів на придбання…

20/11/2025 15:50
  • Новини

Дешево і ефективно: очистіть пральну машину від накипу за допомогою простих підручних засобів

Ваша пральна машина втрачає свій блиск, а після прання залишається неприємний запах? Секретний спосіб, який…

20/11/2025 15:21
  • Домашня енциклопедія

Лінивий торт на сковороді: не потрібно ніякої духовки, а смак – як із кондитерської

Цей рецепт — справжня знахідка: всього кілька інгредієнтів, мінімум зусиль і сковорода — і ви…

20/11/2025 14:50