Новини

Оригінально готуємо рибу: скумбрія з яблуками

Солодкий яблучний гарнір чудово підкреслить солонуватий смак риби.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • скумбрія – 1-2 шт.,
  • яблуко – 1-2 шт.,
  • цибуля — 1 шт.,
  • приправа для риби – 1 столова ложка,
  • тим’ян – 1 столова ложка,
  • соєвий соус – 2-3 столові ложки,
  • половина лимона,
  • сіль — за смаком.

ЯК ГОТУВАТИ

  • Рибу очистити та посипати приправою та сіллю.
  • Яблука нарізати тонкими часточками.
  • Очистити цибулю і нарізати кільцями, так само нарізати лимон.
  • Сформувати з фольги неглибокі човники, щоб не випливав сік під час запікання.
  • В човники викласти цибулю, присипати чебрецем.
  • Рибу нафарширувати яблуками, додати лимонних часточок і покласти в човники на цибулю.
  • Фольгу з рибою перекласти на лист, налити соєвий соус. Запікати рибу при температурі 200 градусів, не накриваючи фольгою, наступні 30 хвилин – до готовності, потім ще 10 хвилин при температурі 180 градусів, щоб риба придбала гарну рум’яну скоринку.

Новое на сайте

  • Статті

Чому потрібна юридична допомога під час легалізації самобуду?

Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…

08/04/2025 23:19
  • Новини

Так поливати томати не можна – експерти вказали на помилки, яких багато хто припускається

Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?

08/04/2025 22:56
  • Новини

Погода в Україні на середу, 9 квітня

9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.

08/04/2025 22:34
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 9 квітня 2025 року

Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

08/04/2025 21:55
  • Статті

Хочете хорошу пам’ять – треба більше спати: що відкрили вчені

Здоровий сон – це основа гарного самопочуття.

08/04/2025 21:16
  • Статті

У чому секрет пишного і рівного бісквіту: спробуйте – і підкоріть всіх подруг

Яйце, цукор і борошно - все просто, але бісквіт не піднімається, то тріскається, то осідає.…

08/04/2025 20:34