Новини

Домашній рецепт сала з гірчицею

Інгредієнти:

сало свіже (підчеревок, свинячі прошарки) – 1 кг,

гірчиця – 4 столові ложки,

сіль – 1 чайна ложка,

спеції для сала – 2 чайні ложки,

часник – 3 зубчики.

Приготування:

  1. Якщо ви купили сало одним великим шматком, розріжте його на дві частини.
  2. Треба обмазати сало з усіх боків сіллю та спеціями.
  3. Зубчики часнику нарізати на смужки і нашпигувати ними сало.
  4. Згори обмазати сало гірчицею.
  5. Кожен шматочок загорнути у фольгу та прибрати в холодильник на ніч.
  6. Не розкриваючи сало, покласти в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
  7. Розкрити фольгу та залишити запікатися ще 10-15 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати хек, щоб він був смачним та соковитим.

Новое на сайте

  • Новини

За комунальні послуги можна платити менше: кому із українців надають пільги – повний перелік

Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.

23/05/2025 05:40
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 23 травня

23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.

22/05/2025 22:21
  • Статті

Смарт-годинник: більше, ніж просто гаджет

Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…

22/05/2025 21:53
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 23 травня

Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

22/05/2025 21:29
  • Новини

В який момент солити плов, щоб він вийшов смачним

Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…

22/05/2025 20:58
  • Новини

В Україні різко подорожчали яйця: скільки коштує десяток яєць – ціни у супермаркетах

За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…

22/05/2025 20:35