Новини

Домашній рецепт сала з гірчицею

Інгредієнти:

сало свіже (підчеревок, свинячі прошарки) – 1 кг,

гірчиця – 4 столові ложки,

сіль – 1 чайна ложка,

спеції для сала – 2 чайні ложки,

часник – 3 зубчики.

Приготування:

  1. Якщо ви купили сало одним великим шматком, розріжте його на дві частини.
  2. Треба обмазати сало з усіх боків сіллю та спеціями.
  3. Зубчики часнику нарізати на смужки і нашпигувати ними сало.
  4. Згори обмазати сало гірчицею.
  5. Кожен шматочок загорнути у фольгу та прибрати в холодильник на ніч.
  6. Не розкриваючи сало, покласти в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
  7. Розкрити фольгу та залишити запікатися ще 10-15 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати хек, щоб він був смачним та соковитим.

Новое на сайте

  • Новини

Зниження мобілізаційного віку: що заявили у Верховній Раді

Чутки про зниження мобілізаційного віку активно ширяться мережею. Чи дійсно це так – розповів народний…

08/07/2025 12:26
  • Новини

Який оцет не можна використовувати для домашньої консервації: заготовки довго не стоятимуть

Чи плануєте робити домашні заготовки на зиму? Тоді правильний вибір оцту для консервації – це…

08/07/2025 11:38
  • Новини

Тисяча Зеленського: уряд зменшив виплати українцям

Кабінет Міністрів України ухвалив важливе рішення, яке стосується програми "Зимова єПідтримка". Що потрібно знати учасникам…

08/07/2025 10:58
  • Новини

В Україні з’явиться муніципальне орендне житло: хто зможе його отримати (відео)

Ветерани, переселенці, медики та освітяни зможуть орендувати квартири за зниженими цінами. Розповідаємо, як працюватиме програма…

08/07/2025 09:26
  • Новини

Чи потрібно мити яйця й зберігати їх у холодильнику: поради експертів

У різних країнах до зберігання яєць підходять по-різному. Розповідаємо, що рекомендують фахівці з харчової безпеки.

08/07/2025 07:52
  • Новини

Нова грошова допомога від держави: хто зможе отримати 5 тисяч гривень

Уряд запускає нову програму підтримки. Розповідаємо, хто з українців отримає по 5000 гривень і що…

08/07/2025 05:31