Інгредієнти:
сало свіже (підчеревок, свинячі прошарки) – 1 кг,
гірчиця – 4 столові ложки,
сіль – 1 чайна ложка,
спеції для сала – 2 чайні ложки,
часник – 3 зубчики.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати хек, щоб він був смачним та соковитим.
Чутки про зниження мобілізаційного віку активно ширяться мережею. Чи дійсно це так – розповів народний…
Чи плануєте робити домашні заготовки на зиму? Тоді правильний вибір оцту для консервації – це…
Кабінет Міністрів України ухвалив важливе рішення, яке стосується програми "Зимова єПідтримка". Що потрібно знати учасникам…
Ветерани, переселенці, медики та освітяни зможуть орендувати квартири за зниженими цінами. Розповідаємо, як працюватиме програма…
У різних країнах до зберігання яєць підходять по-різному. Розповідаємо, що рекомендують фахівці з харчової безпеки.
Уряд запускає нову програму підтримки. Розповідаємо, хто з українців отримає по 5000 гривень і що…