Інгредієнти:
яловичина – 500 г,
яйце – 3 шт.,
плавлений сир – 100 г,
картопля – 4 шт.,
морква -1 шт.,
цибуля ріпчаста – 1 шт.,
щавель – 2 пучки,
рис – 1/3 склянки,
зелень і сіль – за смаком.
Приготування:
У середу в Україні очікується тепла літня погода: вдень +22+27 градусів, хіба що на півночі…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Вересень - час змін на воді: спека відступає, а риба починає активно годуватись перед холодами.…
Біль у шиї, "ватяні ноги", запаморочення - це може бути спондильоз. Про захворювання, яке часто…
Коли кабачки заполонили кухню, а стояти біля плити немає ні часу, ні бажання — на…
У вересні переважна більшість українців збирає картоплю. Тому важливо обрати правильний час для її викопування.