Інгредієнти:
фарш – 500 г,
яйця – 5 шт.,
сир – 100 г,
помідор – 1-2 шт.,
сіль, перець та майонез – за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печінку в тісті.
Форшмак – класика одеської кухні, яку неможливо сплутати ні з чим. Ділимось перевіреним рецептом, що…
У День сільських жінок розповідаємо, які переваги передбачені для жительок села. Частина з них може…
Уряд готує нову програму для внутрішньо переміщених осіб старшого віку. Що хочуть змінити.
Укрпошта повідомила про нововведення, які вплинуть на надсилання та отримання поштових відправлень. Що треба знати…
Держпродспоживслужба виявила порушення у 93% перевірених підприємств ЖКГ і зобов’язала повернути гроші споживачам.
Сучасні системи очищення води - невіддільна частина комфортного життя в будинку і на виробництві. Однак…