Про них розповідає телеграм-канал Medical Alliance.
Так, вчені стверджують, що будь-яке повторне кип’ятіння призведе до накопичення шкідливих речовин.
По суті, це “мертва вода” з низькими смаковими властивостями. Через високі температури зникає необхідний людині кисень. Крім того, елементи з хлором при кип’ятінні стають канцерогенами, а важкі метали, нафтопродукти збираються і поступово накопичуються у чайнику у вигляді накипу. А осад із чайника, якщо його не очистити, потрапляє в організм та вимиває корисні речовини.
Отже, всі основні проблеми пов’язані з чайником і накопиченням у ньому виведеного із води. Звичайно, токсичність такої води досить невисока, але якщо її вживати довго, можуть початися помітні наслідки. Тяжкі метали, нітрати, феноли та інші шкідливі речовини, що були у воді до кипіння, нікуди не випаровуються.
Так, постійне вживання кип’яченої води призводить до виведення з організму цінних мінералів та солей; при повторному кип’ятінні у воді збільшується концентрація небезпечних солей, що погіршують роботу життєво важливих органів та систем.
З липня 2025 року змінилися правила оформлення соціальних виплат: тепер більшість із них призначає Пенсійний…
Багато учасників бойових дій, що вийшли на пенсію за віком, стикаються з тим, що їм…
Щоб виростити гарбуз, який не загниє і дасть великий плід, достатньо кількох ефективних прийомів. Розповідаємо,…
Тонко нарізані й пікантно мариновані кабачки – ідеальна альтернатива огіркам. А головне – готуються просто.
Клієнтам "ПриватБанку" доведеться заплатити за те, що раніше отримували безоплатно. Що саме зміниться – і…
Готуйтесь до важливих змін – тепер користуватись мобільним зв’язком за кордоном буде зовсім інакше. Що…