Про них розповідає телеграм-канал Medical Alliance.
Так, вчені стверджують, що будь-яке повторне кип’ятіння призведе до накопичення шкідливих речовин.
По суті, це “мертва вода” з низькими смаковими властивостями. Через високі температури зникає необхідний людині кисень. Крім того, елементи з хлором при кип’ятінні стають канцерогенами, а важкі метали, нафтопродукти збираються і поступово накопичуються у чайнику у вигляді накипу. А осад із чайника, якщо його не очистити, потрапляє в організм та вимиває корисні речовини.
Отже, всі основні проблеми пов’язані з чайником і накопиченням у ньому виведеного із води. Звичайно, токсичність такої води досить невисока, але якщо її вживати довго, можуть початися помітні наслідки. Тяжкі метали, нітрати, феноли та інші шкідливі речовини, що були у воді до кипіння, нікуди не випаровуються.
Так, постійне вживання кип’яченої води призводить до виведення з організму цінних мінералів та солей; при повторному кип’ятінні у воді збільшується концентрація небезпечних солей, що погіршують роботу життєво важливих органів та систем.
Пропонуємо приготувати дріжджові пиріжки на сковороді, від яких можна просто проковтнути язика. Такі вони смачні…
Розмір пенсії залежить від того, які роки стажу обрали для обрахунків. Тому важливо, щоб до…
Українців, які користуються газом, попередили про нову послугу, за яку доведеться окремо заплатити. У середньому…
Упродовж останніх років нейроонкологія досягла значних успіхів у діагностиці та лікуванні пухлин головного мозку, але…
Благодійний фонд «Рокада» запрошує українців зареєструватися на новий вид гуманітарної допомоги. Ці предмети особливо важливі…
У березні 2025 року український Пенсійний фонд проіндексував пенсії. Виплати більшості категорій пенсіонерів зросли на…