Новини

Домашній хліб на сухих дріжджах

Інгредієнти:

500 г борошна;

365 мл води;

1 ч. л. солі;

1 ч. л. цукру;

7 г сухих дріжджів.

Приготування:

  1. Борошно змішуємо з дріжджами, цукром та сіллю. Додаємо теплу воду в суміш, що вийшла, перемішуємо тісто до однорідності протягом хвилин 5-10 хвилин. Тісто виходить м’яким і злегка липне до рук.
  2. Залишаємо тісто в теплому місці на 1-1,5 години для підйому. Тісто підніметься в 2 рази.
  3. Тісто, що підійшло, викладаємо на стіл, добре припилений борошном. І формуємо руками наш хлібець.
  4. Викладаємо тісто у форму для хліба (можна форму змастити олією або застелити папером для випічки). Залишаємо на 20-30 хвилин для підйому.
  5. Відправляємо форму з тістом до духовки. Випікаємо близько 30-40 хвилин за температури 200 градусів. У перші 20 хвилин випічки для утворення пари на дно духовки поставте миску з водою.

Нагадаємо, раніше ми, як приготувати батончики з рисової крупи.

Новое на сайте

  • Статті

Чому потрібна юридична допомога під час легалізації самобуду?

Дуже часто узаконення самобуду перетворюється на складний та заплутаний процес для звичайної людини. Він вимагає…

08/04/2025 23:19
  • Новини

Так поливати томати не можна – експерти вказали на помилки, яких багато хто припускається

Багато овочівників вважають, що помідори потребують частих і рясних поливів. Але чи це так насправді?

08/04/2025 22:56
  • Новини

Погода в Україні на середу, 9 квітня

9 квітня подекуди у центральних, західних та північних областях України очікується сніг.

08/04/2025 22:34
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 9 квітня 2025 року

Якою буде космічна погода? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

08/04/2025 21:55
  • Статті

Хочете хорошу пам’ять – треба більше спати: що відкрили вчені

Здоровий сон – це основа гарного самопочуття.

08/04/2025 21:16
  • Статті

У чому секрет пишного і рівного бісквіту: спробуйте – і підкоріть всіх подруг

Яйце, цукор і борошно - все просто, але бісквіт не піднімається, то тріскається, то осідає.…

08/04/2025 20:34