Нам знадобляться:
Рисова крупа – 1,5 склянки,
молоко – 1,2 літри,
яйце – 2 штуки,
манна крупа (для панірування),
рослинна олія та цукор – за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сирно-шоколадний мус.
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…