Новини

Рецепт дня: батончики з рисової крупи

Нам знадобляться:

Рисова крупа – 1,5 склянки,

молоко – 1,2 літри,

яйце – 2 штуки,

манна крупа (для панірування),

рослинна олія та цукор – за смаком.

Приготування:

  1. Приготувати густу рисову кашу на молоці (рідини в ній не повинно бути), ще теплою заправити цукром і вбити яйця.
  2. Ретельно вимісити суміш (якщо суміш виходить рідкою, додати до неї трохи крохмалю чи борошна).
  3. Мокрими руками сформувати з рисової суміші батончики.
  4. Потім у широку плоску тарілку висипати манку, обваляти в ній батончики і викласти в сковороду з розпеченим маслом.
  5. Смажити з двох боків до золотистої скоринки. Готові батончики подати з варенням чи сметаною.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сирно-шоколадний мус.

Новое на сайте

  • Статті

Як дожити до 90: що справді впливає на тривалість життя

Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…

06/07/2025 17:59
  • Новини

Закон, який може позбавити українців останнього житла: як працює система домогосподарств

Скандальний закон, ухвалений без особливої ​​уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…

06/07/2025 16:59
  • Новини

Якщо ви запідозрили інтернет-шахрайство: як подати заяву до кіберполіції

Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.

06/07/2025 15:56
  • Статті

SOS після сонця: 3 прості маски для спасіння шкіри

Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…

06/07/2025 14:27
  • Новини

Парламент продовжить воєнний стан і мобілізацію до листопада: шістнадцяте рішення поспіль

На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…

06/07/2025 13:36
  • Новини

Кислий сир – не вирок: ідеальна запіканка з «проблемного» продукту

Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…

06/07/2025 11:58