Новини

Готуємо легкий десерт – сирно-шоколадний мус

Нам знадобляться:

йогурт – 100 грам,

желатин – 1 столова ложка,

знежирений м’який сир – 300 грам,

какао – 2,5 столової ложки,

цукор – за смаком.

Приготування:

  1. Сир, йогурт, какао та цукор змішати в блендері та збити до однорідності.
  2. Желатин замочити у холодній воді на 15 хвилин.
  3. Поставити його на вогонь та довести до кипіння.
  4. У желатин додати суміш із блендера і ретельно перемішати.
  5. Масу збивати міксером кілька хвилин.
  6. Розлити мус по креманках і прибрати в холодильник на 3 години.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармуровий чізкейк “Зебра”.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на понеділок, 6 жовтня

Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.

05/10/2025 23:48
  • Новини

З жовтня житимемо за новим часом: починаємо готуватися

В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…

05/10/2025 22:59
  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 6 жовтня 2025 року: до Землі наближаються два потоки плазми

Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…

05/10/2025 21:57
  • Новини

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня: від спалахів емоцій до тепла примирення

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…

05/10/2025 20:43
  • Новини

Яка цибуля найкорисніша: вибираємо найбільш підходящу цибулю для імунітету та судин

Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…

05/10/2025 19:58
  • Статті

Чи варто вірити снам: що каже православ’я

Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.

05/10/2025 18:31