Новини

Готуємо легкий десерт – сирно-шоколадний мус

Нам знадобляться:

йогурт – 100 грам,

желатин – 1 столова ложка,

знежирений м’який сир – 300 грам,

какао – 2,5 столової ложки,

цукор – за смаком.

Приготування:

  1. Сир, йогурт, какао та цукор змішати в блендері та збити до однорідності.
  2. Желатин замочити у холодній воді на 15 хвилин.
  3. Поставити його на вогонь та довести до кипіння.
  4. У желатин додати суміш із блендера і ретельно перемішати.
  5. Масу збивати міксером кілька хвилин.
  6. Розлити мус по креманках і прибрати в холодильник на 3 години.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармуровий чізкейк “Зебра”.

Новое на сайте

  • Статті

SOS після сонця: 3 прості маски для спасіння шкіри

Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…

06/07/2025 14:27
  • Новини

Парламент продовжить воєнний стан і мобілізацію до листопада: шістнадцяте рішення поспіль

На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…

06/07/2025 13:36
  • Новини

Кислий сир – не вирок: ідеальна запіканка з «проблемного» продукту

Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…

06/07/2025 11:58
  • Новини

Пенсії як привілеї: чому кожен п’ятий українець отримує особливі виплати

В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…

06/07/2025 10:59
  • Новини

Новий урожай українських кавунів вже у продажу: чому дорого і що буде далі

Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…

06/07/2025 09:54
  • Статті

Посилка з міною: як херсонець урятував себе від вірної смерті

Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…

06/07/2025 08:59