Новини

Готуємо легкий десерт – сирно-шоколадний мус

Нам знадобляться:

йогурт – 100 грам,

желатин – 1 столова ложка,

знежирений м’який сир – 300 грам,

какао – 2,5 столової ложки,

цукор – за смаком.

Приготування:

  1. Сир, йогурт, какао та цукор змішати в блендері та збити до однорідності.
  2. Желатин замочити у холодній воді на 15 хвилин.
  3. Поставити його на вогонь та довести до кипіння.
  4. У желатин додати суміш із блендера і ретельно перемішати.
  5. Масу збивати міксером кілька хвилин.
  6. Розлити мус по креманках і прибрати в холодильник на 3 години.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармуровий чізкейк “Зебра”.

Новое на сайте

  • Новини

До кінця року українці щомісячно можуть отримувати до 3000 гривень: які умови

Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…

21/08/2025 08:30
  • Новини

Що ховається у підземеллях України: найзагадковіші та найвражаючі печери

Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…

21/08/2025 06:22
  • Новини

Чи відновлять доплати до пенсії пенсіонерам з 9 регіонів – що повідомили в Мінсоцполітики

Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…

21/08/2025 05:33
  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13