Новини

Готуємо легкий десерт – сирно-шоколадний мус

Нам знадобляться:

йогурт – 100 грам,

желатин – 1 столова ложка,

знежирений м’який сир – 300 грам,

какао – 2,5 столової ложки,

цукор – за смаком.

Приготування:

  1. Сир, йогурт, какао та цукор змішати в блендері та збити до однорідності.
  2. Желатин замочити у холодній воді на 15 хвилин.
  3. Поставити його на вогонь та довести до кипіння.
  4. У желатин додати суміш із блендера і ретельно перемішати.
  5. Масу збивати міксером кілька хвилин.
  6. Розлити мус по креманках і прибрати в холодильник на 3 години.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармуровий чізкейк “Зебра”.

Новое на сайте

  • Новини

В Україні почали перевіряти оголошення про роботу: хто постраждає

Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.

21/05/2025 16:25
  • Новини

Чому в’януть і жовтіють помідори – ось чим треба полити рослини

Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…

21/05/2025 15:18
  • Новини

Кекс «П’ятихвилинка»: готуємо ідеальний десерт за мінімум часу

Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…

21/05/2025 14:35
  • Статті

5 речей, які ти не знала про історію жіночих кедів

За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…

21/05/2025 13:57
  • Новини

Примусове вилучення пенсій: які нові норми заклали в держбюджет

У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.

21/05/2025 13:22
  • Новини

З 1 червня в банках України вводять нові ліміти: які зміни приготували для українців

Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…

21/05/2025 12:10