Господині радять вибирати для сирників сухий сир, якщо він буде вологим, то сирники можуть втратити форму під час смаження. Щоб сирники були пухкі, попередньо слід перетерти сир через сито.
До рецепту приготування сирників входять яйця. Чим більше яєць – тим більше вологи вони дають сиру. Щоб сирники при жарці не втратили свою форму, в тісто краще класти тільки жовтки. Тоді сирники вийдуть ідеальними. На 200 г сиру візьміть 2 жовтки.
Борошно слід використовувати виключно для панування сирників. Якщо ви взяли рідкий сир, тоді доведеться додати більше борошна або замінити його манкою.
Для приготування сирників змішайте 400 г сиру з 50 г цукру, 50 г борошна, жовтком та дрібкою солі, перетріть все столовою ложкою.
Готову сирну масу викладіть на поверхню, присипану мукою, сформуйте “ковбаску”, наріжте її на 12 частин, кожну обваляйте в борошні і сформуйте сирники.
Обсмажуйте сирники на вершковому маслі до золотистої скоринки з обох боків. Або можна перекласти їх на лист і поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, с чем есть творог, чтобы кальций лучше усваивался.
Джерело: obozrevatel.com
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.