Нам знадобляться:
Для тіста:
3,5 склянки борошна,
склянка води,
4 столові ложки рослинної олії,
чайна ложка цукру,
чайна ложка солі.
Для начинки:
5 помідорів,
200 г бринзи,
2 зубки часнику,
зелень,
сіль.
Приготування:
Читайте також:
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…