У грудні 1 кг курячої тушки коштував у середньому 72,8 грн., тоді як філе курячого — 117,1 грн.
Найдорожчою була свинина — 123,7 грн/кг.
І найдорожчим м’ясом в Україні все ж таки є яловичина, яка коштувала 182,8 грн/кг.
МОЗ України рекомендує обмежити вживання червоного м’яса до 500 грамів на тиждень.
Всесвітня організація охорони здоров’я тим часом повідомляє про дані, які встановлюють зв’язок між споживанням червоного м’яса та розвитком колоректального раку, раку підшлункової залози та простати.
У багатьох країнах світу органи охорони здоров’я рекомендують обмежити вживання м’ясної продукції та червоного м’яса, оскільки з ними пов’язаний підвищений ризик смерті від хвороб серця, діабету та інших захворювань.
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…