У грудні 1 кг курячої тушки коштував у середньому 72,8 грн., тоді як філе курячого — 117,1 грн.
Найдорожчою була свинина — 123,7 грн/кг.
І найдорожчим м’ясом в Україні все ж таки є яловичина, яка коштувала 182,8 грн/кг.
МОЗ України рекомендує обмежити вживання червоного м’яса до 500 грамів на тиждень.
Всесвітня організація охорони здоров’я тим часом повідомляє про дані, які встановлюють зв’язок між споживанням червоного м’яса та розвитком колоректального раку, раку підшлункової залози та простати.
У багатьох країнах світу органи охорони здоров’я рекомендують обмежити вживання м’ясної продукції та червоного м’яса, оскільки з ними пов’язаний підвищений ризик смерті від хвороб серця, діабету та інших захворювань.
З липня в Україні зросли тарифи на газ. Розповідаємо, чи це вплине на платіжки.
Уряд планує підвищити розмір мінімальної пенсії в Україні. Розповідаємо, на скільки саме.
Помітили, що зарядний пристрій сильно нагрівається під час заряджання смартфона? Це може бути як нормою,…
Для пенсіонерів, які досягли 65-річного віку, держава гарантує виплату не меншу 40% мінімальної зарплати. Але,…
1 липня очікується невеликий дощ на Луганщині, на решті територіях без опадів.