Лимон: чому не можна зрізати шкірку?
Найбільше цінних речовин міститься у шкірці плодів. Тому її обов’язково потрібно використовувати у їжу.
До речі, лимон не можна класти в заварений окропом чай. Під впливом високих температур вітамін С руйнується, тому краще кинути лимон у теплий напій перед тим, як збираєтеся його пити, а щоб чай набрався кислинки, просто видавіть лимон і потім покладіть в кухоль.
Не варто також викидати шкірку мандаринів та апельсинів – краще заварюйте її у чаї для аромату, але, знову ж таки, пам’ятайте, що заливати її окропом не можна. Найкраще настояти такий напій у термосі протягом 5-6 годин.
ВАЖЛИВО! Будь-які цитрусові слід добре промивати теплою водою перед використанням.
Читайте також: Селекціонерам вдалося створити лимони з рожевою м’якоттю
При розрахунку пенсії враховується не повна зарплата за минулі роки, а лише частина з урахуванням…
Жирні плями на плиті з’являються швидко, але впоратися з ними можна простим домашнім розчином, який…
Частина пенсіонерів уже отримала по 187,50 гривні. Хоча сума невелика, це свідчить про те, що…
Попри офіційно оголошений старт опалювального сезону, багато українців продовжують залишатися в холодних квартирах. Часто батареї…
Цими вихідними низка регіонів України опиниться під впливом циклону та атмосферних фронтів: очікується мокрий сніг…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.