Новини

Готуємо смачну підливу по-ягольницьки

Нам знадобляться:

  • 1 кг м’яса;
  • 2 середні цибулини;
  • 1 морква;
  • соняшникова олія для смаження;
  • 200 г кефіру;
  • 200 г води;
  • 1 чайна ложка томатного соусу;
  • 2 зубчики часнику;
  • сіль та перець – за смаком.

Приготування:

М’ясо порізати на шматочки, обсмажити на олії до червоного кольору, додати великі шматки моркви та цибулі.

Тушкувати до розм’якшення овочів. Відразу ж долити 200 г води та тушкувати 20 хвилин, щоб трохи випарувалася вода та зварилося м’ясо.

Після цього влити 200 г кефіру з чайною ложкою томатного соусу та тушкувати годину під кришкою.

Наприкінці додати часник, посолити, поперчити. Підлива готова, дуже смачна.

Головне – жодного борошна, добре для здоров’я.

Раніше ми розповідали, как приготовить домашние деликатесы из мяса.

Новое на сайте

  • Статті

Чому важливо молитися святим: уроки православної традиції

У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…

06/07/2025 18:56
  • Статті

Як дожити до 90: що справді впливає на тривалість життя

Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…

06/07/2025 17:59
  • Новини

Закон, який може позбавити українців останнього житла: як працює система домогосподарств

Скандальний закон, ухвалений без особливої ​​уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…

06/07/2025 16:59
  • Новини

Якщо ви запідозрили інтернет-шахрайство: як подати заяву до кіберполіції

Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.

06/07/2025 15:56
  • Статті

SOS після сонця: 3 прості маски для спасіння шкіри

Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…

06/07/2025 14:27
  • Новини

Парламент продовжить воєнний стан і мобілізацію до листопада: шістнадцяте рішення поспіль

На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…

06/07/2025 13:36