Новини

Готуємо смачну підливу по-ягольницьки

Нам знадобляться:

  • 1 кг м’яса;
  • 2 середні цибулини;
  • 1 морква;
  • соняшникова олія для смаження;
  • 200 г кефіру;
  • 200 г води;
  • 1 чайна ложка томатного соусу;
  • 2 зубчики часнику;
  • сіль та перець – за смаком.

Приготування:

М’ясо порізати на шматочки, обсмажити на олії до червоного кольору, додати великі шматки моркви та цибулі.

Тушкувати до розм’якшення овочів. Відразу ж долити 200 г води та тушкувати 20 хвилин, щоб трохи випарувалася вода та зварилося м’ясо.

Після цього влити 200 г кефіру з чайною ложкою томатного соусу та тушкувати годину під кришкою.

Наприкінці додати часник, посолити, поперчити. Підлива готова, дуже смачна.

Головне – жодного борошна, добре для здоров’я.

Раніше ми розповідали, как приготовить домашние деликатесы из мяса.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13
  • Новини

Пенсії з вересня 2025 року: хто отримає доплати і що важливо знати

Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.

20/08/2025 21:36
  • Новини

Українці зможуть отримати безкоштовні ліки та медвироби – Кабмін оновив список

З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…

20/08/2025 20:52
  • Новини

Ідеальні котлети: секрети, які знають не всі господині

Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…

20/08/2025 19:49