Нам знадобляться:
Приготування:
М’ясо порізати на шматочки, обсмажити на олії до червоного кольору, додати великі шматки моркви та цибулі.
Тушкувати до розм’якшення овочів. Відразу ж долити 200 г води та тушкувати 20 хвилин, щоб трохи випарувалася вода та зварилося м’ясо.
Після цього влити 200 г кефіру з чайною ложкою томатного соусу та тушкувати годину під кришкою.
Наприкінці додати часник, посолити, поперчити. Підлива готова, дуже смачна.
Головне – жодного борошна, добре для здоров’я.
Раніше ми розповідали, как приготовить домашние деликатесы из мяса.
Експерти прогнозують ймовірне затоплення кількох українських міст. Про які населені пункти йдеться та з чим…
Частині внутрішньо переміщених осіб доступна нова грошова допомога в розмірі 2000 гривень. Яким критеріям треба…
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…