Нам знадобляться:
Приготування:
М’ясо порізати на шматочки, обсмажити на олії до червоного кольору, додати великі шматки моркви та цибулі.
Тушкувати до розм’якшення овочів. Відразу ж долити 200 г води та тушкувати 20 хвилин, щоб трохи випарувалася вода та зварилося м’ясо.
Після цього влити 200 г кефіру з чайною ложкою томатного соусу та тушкувати годину під кришкою.
Наприкінці додати часник, посолити, поперчити. Підлива готова, дуже смачна.
Головне – жодного борошна, добре для здоров’я.
Раніше ми розповідали, как приготовить домашние деликатесы из мяса.
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…