Нам знадобляться:
куряче філе – 300 г,
борошно – 3 столові ложки,
молоко – 0,5 склянки,
яйця – 2 шт.,
сметана – 2 столові ложки,
сир твердий – 50 г,
сіль, перець, зелень – за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати печиво з апельсиновою начинкою.
Старі домоткані рушники — це не просто елемент побуту, який припадає пилом у скринях. Це…
Цього року 20 листопада в Україні вперше вперше святкують дату, яку раніше відзначали у червні.
Сорок чоловіків і жінок віком від 60 до 75 років відверто поділилися, про що шкодують…
Грошова підтримка від «Карітасу». У яких регіонах країни діють програми фіндопомоги від благодійної організації та…
Зі звичайної курячої печінки можна приготувати страву ресторанного рівня. Такий рулет виглядає ошатно, відмінно ріжеться…
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.