Нам знадобляться:
короп — 1 шт.,
зелень — півпучка петрушки і кропу,
цибуля — 2 шт.,
часник — 1 зубець,
сіль, перець, спеції – за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибу, запечену під сметаною.
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…
Скандальний закон, ухвалений без особливої уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.