Нам знадобляться:
короп — 1 шт.,
зелень — півпучка петрушки і кропу,
цибуля — 2 шт.,
часник — 1 зубець,
сіль, перець, спеції – за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибу, запечену під сметаною.
У п'ятницю, у більшості регіонів України очікується зниження температури до зимових стандартів. Синоптики повідомили, як…
Потужний спалах зафіксовано на Сонці, через це магнітосфера Землі знаходиться у збудженому стані. Наскільки це…
Чи варто розраховувати на короткий робочий тиждень на свята? Чи будуть вихідні на Різдво і…
Непросте завдання вибору солодких мандаринів, насправді вирішується легко. Ось як вибрати найсмачніші фрукти без дегустації.
Чи має орендар право на вашу квартиру після багатьох років проживання або реєстрації? Законодавство встановлює…
Київстар анонсував чергове подорожчання. Що зміниться для абонентів мобільного оператора після оновлення тарифів?