Нам знадобляться:
короп — 1 шт.,
зелень — півпучка петрушки і кропу,
цибуля — 2 шт.,
часник — 1 зубець,
сіль, перець, спеції – за смаком.
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибу, запечену під сметаною.
За українським законодавством пенсія за віком залежить від досягнутого віку та наявного страхового стажу. Скориставшись…
25 серпня в Україні переважно без опадів, лише найближчої ночі дощі пройдуть на Полтавщині, Харківщині,…
Умеренные солнечные вспышки не всегда означают угрозу. Что случилось на Солнце, насколько это важно для…
Фінальний тиждень серпня — це прощання з літом, напоєне світлом, творчістю та легким сумом. Планети…
Ваш мозок зберігає більше дитячих спогадів, аніж ви думаєте. Вчені з'ясували, що пам'ятати себе можна…
Якщо у вас залишаться на грядках незрілі помідори або на базарі дешево продаватимуться - не…