Пряний, солодкуватий смак та приємний винний аромат не залишають байдужими багатьох. А також у складі багато корисних компонентів, що містять вітаміни.
Про те, як часто та в якій кількості можна використовувати глінтвейн, розповіла нутріціолог Юлія Садницька на своїй сторінці у Instagram.
Разом із глінтвейном люди часто купують різноманітні пончики, шоколадки та інші висококалорійні продукти. Саме таке поєднання не дуже позитивно впливає на здоров’я.
У морозний час глінтвейн краще пити потроху – гаряче вино швидко потрапляє у кров і може призвести до сп’яніння.
У такому напої є багато корисних компонентів, але це алкоголь. При передозуванні можна досягти алкогольного сп’яніння та інтоксикації, як і інших напоїв.
Це небезпечно для здоров’я ще й тому, що глінтвейн вживають гарячим, а отже, засвоюється алкоголь удвічі швидше. Тому слід пити не більше однієї склянки на день, а якщо дуже потрібно зігрітися, краще вибрати чай чи каву.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Читайте також:
Частина пенсіонерів можуть отримати безкоштовні продукти харчування від відомого міжнародного фонду. Як це зробити.
Частина українців можуть залишитися без пенсій. Які вимоги потрібно обов'язково виконати, щоб отримувати пенсійні виплати.
21 травня в Україні відзначають Всесвітній день культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку, Міжнародний…
Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…
Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.