Горох – 180 г, баклажан, цибуля – 2 шт., фарш курячий – 250 г, картопля – 3 шт., сіль та перець – за смаком.
Баклажан і цибулю порізати кубиками і обсмажити разом із фаршем до готовності, посолити та поперчити.
Окремо зварити картоплю та горох, посолити, розім’яти в пюре.
У форму викласти м’ясну начинку. Зверху розподілити картопляно-горохове пюре і викласти по два-три шматочки вершкового масла.
Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зберігати сухофрукти в домашніх умовах.
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.