У жовтні 1 кг курячої тушки коштував у середньому 72,4 грн, тоді як куряче філе – 117,4 грн.
Свинина у жовтні коштувала в середньому – 124 грн/кг.
А найдорожчим м’ясом в Україні залишається яловичина, яка коштувала 175 грн./кг.
За останні 30 років виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.
І саме курятина залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні. Звісно, велику роль відіграє ціна. Не всім по кишені дорожче м’ясо.
Українська курятина експортується до 1/3 країн світу.
Головними покупцями нашого м’яса є Саудівська Аравія, Нідерланди, ОАЕ, Туреччина та Киргизстан.
Читайте також:
Джерело: UNN
Великодній святковий стіл без домашньої ковбаси уявити важко. А ось приготувати її легко та нескладно.
Перш ніж підписувати будь-які фінансові документи, важливо розуміти, на що саме ви погоджуєтеся, які умови…
На електронну пошту редакції «На пенсії» надійшов лист з Німеччини. Жінка на ім’я Наталія захотіла…
Для багатьох українських сімей життєво важливою є можливість отримувати житлові субсидії. Особливо це актуально для…
Як виростити велику й смачну полуницю? Потрібно пам'ятати про правильне розташування рослин. Одна проста хитрість…
Паштет з грибів – це ідеальна пісна намазка для ваших бутербродів. Легкий, смачний і ситний.