У жовтні 1 кг курячої тушки коштував у середньому 72,4 грн, тоді як куряче філе – 117,4 грн.
Свинина у жовтні коштувала в середньому – 124 грн/кг.
А найдорожчим м’ясом в Україні залишається яловичина, яка коштувала 175 грн./кг.
За останні 30 років виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.
І саме курятина залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні. Звісно, велику роль відіграє ціна. Не всім по кишені дорожче м’ясо.
Українська курятина експортується до 1/3 країн світу.
Головними покупцями нашого м’яса є Саудівська Аравія, Нідерланди, ОАЕ, Туреччина та Киргизстан.
Читайте також:
Джерело: UNN
Експерти прогнозують ймовірне затоплення кількох українських міст. Про які населені пункти йдеться та з чим…
Частині внутрішньо переміщених осіб доступна нова грошова допомога в розмірі 2000 гривень. Яким критеріям треба…
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…