У жовтні 1 кг курячої тушки коштував у середньому 72,4 грн, тоді як куряче філе – 117,4 грн.
Свинина у жовтні коштувала в середньому – 124 грн/кг.
А найдорожчим м’ясом в Україні залишається яловичина, яка коштувала 175 грн./кг.
За останні 30 років виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.
І саме курятина залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні. Звісно, велику роль відіграє ціна. Не всім по кишені дорожче м’ясо.
Українська курятина експортується до 1/3 країн світу.
Головними покупцями нашого м’яса є Саудівська Аравія, Нідерланди, ОАЕ, Туреччина та Киргизстан.
Читайте також:
Джерело: UNN
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.
У 2025 році право вийти на пенсію у 60 років мають ті, хто набув щонайменше…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…