Про це пише Obozrevatel.
Курятину бажано купувати у супермаркеті та лише у вакуумній упаковці. У такому разі зіпсоване м’ясо неможливо промити у спеціальному розчині для “повернення свіжості”. Якщо упаковка звичайна або взагалі відсутня, м’ясо потрібно уважно оглянути, а краще і понюхати.
– Якщо продукція у вакуумі, звертайте увагу також на термін придатності та умови зберігання, вітрина має бути охолодженою. Також є думка, що курку, яка псується, можуть помити в спеціальних розчинах, щоб повернути їй товарний вигляд, і знову продавати. Так от, якщо продукція у промисловій упаковці, цього зробити ніяк не можна, – радить голова правління “Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз “ТЕСТ” Валентин Безрукий.
За його словами, найбільше ризиків несе охолоджена курятина, яку просто поклали на піддон та замотали харчовою плівкою.
Визначити на око, чи м’ясо містить шкідливі добавки, не можна. Але свіжість оцінити можна.
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…