Про це пише Obozrevatel.
Курятину бажано купувати у супермаркеті та лише у вакуумній упаковці. У такому разі зіпсоване м’ясо неможливо промити у спеціальному розчині для “повернення свіжості”. Якщо упаковка звичайна або взагалі відсутня, м’ясо потрібно уважно оглянути, а краще і понюхати.
– Якщо продукція у вакуумі, звертайте увагу також на термін придатності та умови зберігання, вітрина має бути охолодженою. Також є думка, що курку, яка псується, можуть помити в спеціальних розчинах, щоб повернути їй товарний вигляд, і знову продавати. Так от, якщо продукція у промисловій упаковці, цього зробити ніяк не можна, – радить голова правління “Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз “ТЕСТ” Валентин Безрукий.
За його словами, найбільше ризиків несе охолоджена курятина, яку просто поклали на піддон та замотали харчовою плівкою.
Визначити на око, чи м’ясо містить шкідливі добавки, не можна. Але свіжість оцінити можна.
Ніяких змін і блокувань. НБУ пояснив звідки з'явилися чутки про обмеження та жорсткий фінмоніторинг.
Учасники бойових дій в Україні мають право на безоплатне отримання земельних ділянок. Однак через воєнний…
В Україну проник новий шкідник. Ця комаха нагадує звичайну дрозофілу, але вона смертельно небезпечна.
Яка буде синоптична ситуація в країні? Синоптики повідомляють, що погода знову буде дощовою. У більшості…
Нагадаємо, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
Спеції – це не лише смакові акценти, а й потужні помічники у підтримці здоров'я. Вони…