Про це пише Obozrevatel.
Курятину бажано купувати у супермаркеті та лише у вакуумній упаковці. У такому разі зіпсоване м’ясо неможливо промити у спеціальному розчині для “повернення свіжості”. Якщо упаковка звичайна або взагалі відсутня, м’ясо потрібно уважно оглянути, а краще і понюхати.
– Якщо продукція у вакуумі, звертайте увагу також на термін придатності та умови зберігання, вітрина має бути охолодженою. Також є думка, що курку, яка псується, можуть помити в спеціальних розчинах, щоб повернути їй товарний вигляд, і знову продавати. Так от, якщо продукція у промисловій упаковці, цього зробити ніяк не можна, – радить голова правління “Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз “ТЕСТ” Валентин Безрукий.
За його словами, найбільше ризиків несе охолоджена курятина, яку просто поклали на піддон та замотали харчовою плівкою.
Визначити на око, чи м’ясо містить шкідливі добавки, не можна. Але свіжість оцінити можна.
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…