Нам будуть потрібні:
квашена капуста – 200 г, картопля – 3 шт., цибулина, яйця – 2 шт., масло вершкове – 2 столові ложки, сіль, перець та спеції – за смаком.
Цибулю почистити, дрібно нарізати. Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю. Капусту віджати і додати до цибулі.
Готувати ще дві хвилини. Картоплю очистити, натерти на великій тертці.
Перекласти у велику миску капусту з цибулею та картоплю, вбити яйця і ретельно перемішати.
Розігріти духовку до 180 градусів. Викласти отриману масу у форму для запікання, розрівняти поверхню і присипати спеціями. Випікати 15 хвилин.
Читайте також:
Щоб ожина довго залишалася смачною та корисною, важливо зібрати її вчасно й забезпечити правильні умови…
Забудьте про складні пропорції: рецепт ідеальних млинців вимагає лише три склянки основних інгредієнтів. Готуються дуже…
Картопля є одним з найпопулярніших продуктів серед українців. Чи впаде ціна на нього, розповіли експерти.
Новий навчальний рік тільки розпочався, а батьки вже цікавляться, коли будуть осінні канікули. Кабмін назвав…
Частина українців мають самостійно сплачувати добровільні страхові внески до Пенсійного фонду, інакше стаж не зарахується.
Частина отримувачів субсидій на оплату житлово-комунальних послуг мають написати заявку на їх перепризначення. Хто саме…