Нам будуть потрібні:
квашена капуста – 200 г, картопля – 3 шт., цибулина, яйця – 2 шт., масло вершкове – 2 столові ложки, сіль, перець та спеції – за смаком.
Цибулю почистити, дрібно нарізати. Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю. Капусту віджати і додати до цибулі.
Готувати ще дві хвилини. Картоплю очистити, натерти на великій тертці.
Перекласти у велику миску капусту з цибулею та картоплю, вбити яйця і ретельно перемішати.
Розігріти духовку до 180 градусів. Викласти отриману масу у форму для запікання, розрівняти поверхню і присипати спеціями. Випікати 15 хвилин.
Читайте також:
Приємний аромат і красива упаковка – ще не ознака хорошої кави. Дізнайтеся, як не помилитися…
Починаючи з 17 липня 2025 року, територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП)…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Вуса гарбузових – корисний елемент, що допомагає рослині триматися на опорах. Але чи потрібно їх…
Цей рецепт – ідеальне рішення, коли хочеться чогось ситного без зайвих клопотів. Обов'язково спробуйте ліниві…