Новини

Запіканка з квашеної капусти

Нам будуть потрібні:

квашена капуста – 200 г, картопля – 3 шт., цибулина, яйця – 2 шт., масло вершкове – 2 столові ложки, сіль, перець та спеції – за смаком.

Цибулю почистити, дрібно нарізати. Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю. Капусту віджати і додати до цибулі.

Готувати ще дві хвилини. Картоплю очистити, натерти на великій тертці.

Перекласти у велику миску капусту з цибулею та картоплю, вбити яйця і ретельно перемішати.

Розігріти духовку до 180 градусів. Викласти отриману масу у форму для запікання, розрівняти поверхню і присипати спеціями. Випікати 15 хвилин.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Пам’ятні дати і свята 23 травня: що не варто робити цього дня

23 травня в Україні відзначають День Героїв, День морської піхоти, Всесвітній день спортивної боротьби. Віряни…

23/05/2025 06:33
  • Новини

За комунальні послуги можна платити менше: кому із українців надають пільги – повний перелік

Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.

23/05/2025 05:40
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 23 травня

23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.

22/05/2025 22:21
  • Статті

Смарт-годинник: більше, ніж просто гаджет

Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…

22/05/2025 21:53
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 23 травня

Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

22/05/2025 21:29
  • Новини

В який момент солити плов, щоб він вийшов смачним

Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…

22/05/2025 20:58