Нам будуть потрібні:
0,5 кг картоплі, 3 листочки лавашу, цибулина, 2 яйця, соняшникова олія для смаження, сіль, перець – за смаком.
Почистити картоплю, зварити до повної готовності, посолити і поперчити, зробити пюре. Окремо підсмажити посічену на дрібні шматочки цибулю. Цибулю додати в картопляне пюре. Кожен листочок лавашу розрізати на 3 рівні частини. По центру викласти 1-2 столові ложки пюре і згорнути конвертиком. Окремо збити яйця і вмокнути кожен конвертик.
Розігріти сковороду з олією і підсмажити конвертики з двох боків до золотистого кольору.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як готувати продукти, щоб зберегти максимум користі.
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…