Очистити картоплю і натерти її на дрібній тертці. Злити зайву рідину. Додати в картопляне пюре яйце, сметану, борошно, а також одну натерту на тертці цибулину. Посолити і поперчити за смаком.
Окремо змішати фарш з другою натертою цибулиною. Додати води. Посолити і поперчити.
Розігріти олію на сковороді. Ложкою сформувати невеликі оладки. Обсмажити їх з одного боку і покласти зверху начинку з м’яса. Потім накрити начинку другою порцією сирого картопляного фаршу і перевернути. Обсмажувати до готовності.
Подавати краще зі сметаною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати морквяні оладки.
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…