Очистити картоплю і натерти її на дрібній тертці. Злити зайву рідину. Додати в картопляне пюре яйце, сметану, борошно, а також одну натерту на тертці цибулину. Посолити і поперчити за смаком.
Окремо змішати фарш з другою натертою цибулиною. Додати води. Посолити і поперчити.
Розігріти олію на сковороді. Ложкою сформувати невеликі оладки. Обсмажити їх з одного боку і покласти зверху начинку з м’яса. Потім накрити начинку другою порцією сирого картопляного фаршу і перевернути. Обсмажувати до готовності.
Подавати краще зі сметаною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати морквяні оладки.
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…