Моркву помити і очистити. Натерти на великій тертці. У чисту суху миску вбити сирі яйця, збити їх віночком. До збитих яєць додати цукор, корицю і знову все перемішати. В отриману суміш додати кефір. До суміші з кефіру і збитих яєць додати натерту моркву і ретельно все перемішати. Поступово ввести в тісто борошно і знову все перемішати. Постарайтеся додавати борошно маленькими порціями. На розпечену сковороду з соняшниковою олією ложкою викласти тісто і смажити оладки. Вогонь має бути мінімальним, в іншому разі ваші оладки згорять зовні і залишаться сирими всередині. Обсмажити оладки з двох боків до золотистої скоринки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати морквяно-бурякові котлети.
Держава оплачує частину комуналки: розповідаємо, кому надають пільги і як їх отримати.
23 травня сухо та сонячно, крім одного регіону: дощитиме лише у західних областях.
Розумні годинники не тільки показують час, а й виконують безліч інших функцій, які роблять наше…
Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…
За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…