Моркву помити і очистити. Натерти на великій тертці. У чисту суху миску вбити сирі яйця, збити їх віночком. До збитих яєць додати цукор, корицю і знову все перемішати. В отриману суміш додати кефір. До суміші з кефіру і збитих яєць додати натерту моркву і ретельно все перемішати. Поступово ввести в тісто борошно і знову все перемішати. Постарайтеся додавати борошно маленькими порціями. На розпечену сковороду з соняшниковою олією ложкою викласти тісто і смажити оладки. Вогонь має бути мінімальним, в іншому разі ваші оладки згорять зовні і залишаться сирими всередині. Обсмажити оладки з двох боків до золотистої скоринки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати морквяно-бурякові котлети.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня, що говорять про активність Сонця астрофізики?
Ці фіолетові овочі смачні, малокалорійні і при правильному приготуванні стають справжньою криницею вітамінів. Дізнайтесь, про…
У бюджеті-2026 на субсидії та пільги передбачили 42,321 млрд грн – підтримку отримають 2,7 мільйона…
Коли мова заходить про смачний і ароматний бульйон, більшість із нас згадує курячі крильця або…
Українські ветерани можуть розраховувати на підвищену пенсію та надбавки, які залежать від прожиткового мінімуму. Подробиці…
Що робити, якщо банківська картка зникла? Покроковий план захисту фінансів від викрадення.