Моркву помити і очистити. Натерти на великій тертці. У чисту суху миску вбити сирі яйця, збити їх віночком. До збитих яєць додати цукор, корицю і знову все перемішати. В отриману суміш додати кефір. До суміші з кефіру і збитих яєць додати натерту моркву і ретельно все перемішати. Поступово ввести в тісто борошно і знову все перемішати. Постарайтеся додавати борошно маленькими порціями. На розпечену сковороду з соняшниковою олією ложкою викласти тісто і смажити оладки. Вогонь має бути мінімальним, в іншому разі ваші оладки згорять зовні і залишаться сирими всередині. Обсмажити оладки з двох боків до золотистої скоринки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати морквяно-бурякові котлети.
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…
Проїзд безплатно чи за тарифом? Як зміняться “транспортні” пільги для літніх людей в наступному місяці?
66-річний Степан Гіга на піку популярності скасовує концерти. Попри те, що його пісні вірусно розлітаються…