– Це сорт, який зараз досліджується. Персик, звичайно, не дуже великий, але зрозуміло, що генетичний матеріал є хорошою основою для комерційного сорту, – пояснив селекціонер Данієле Нері.
Персик має інтенсивний аромат, а м’якоть – хороший червоний колір. Час пізнього збирання врожаю може бути перевагою, оскільки пропозиція в цей час невелика, особливо на півночі Італії. Завдяки сонцю і температурі у серпні персик у вересні має чудовий запах і смак, хороший вміст сухої речовини.
Джерело: Аgronews.ua
Які вони – сім’я і кохання у поважному віці? Чому в одних пар з віком…
З віком хребет може «просідати», що нерідко призводить до опущення внутрішніх органів.
Спостерігаючи за сюрпризами природи, ми стурбовано прикидаємо, скільки коштуватимуть фрукти та ягоди, чи буде врожай…
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…
Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…
З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги