Моркву помити, почистити і нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Перекласти шматочки моркви в каструлю. Залити окропом і варити 7 хвилин, потім воду злити. Для приготування сиропу використовуємо вже готовий відвар (150 мл води) і 0,5 кг цукру. Варимо сироп, додаємо лимонну кислоту і ванільний цукор. Залити сиропом моркву і уварювати на повільному вогні до прозорості моркви. Далі сироп потрібно злити в окремий посуд, а моркву викласти на деко і поставити в духовку на обдування на 45 градусів і підсушити 45 хвилин. Готові цукати обваляти в цукрі і скласти в посудину, щільно закривши кришкою.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом буряку по-корейськи.
Інтернет-шахраї не дрімають: крадуть гроші з карток та видають себе за банківських працівників.
Сонце – радість, але й стрес для шкіри Навіть коротке перебування на сонці може залишити…
На найближчому пленарному тижні Верховна Рада України розгляне питання про продовження воєнного стану та загальну…
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…