Моркву помити, почистити і нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Перекласти шматочки моркви в каструлю. Залити окропом і варити 7 хвилин, потім воду злити. Для приготування сиропу використовуємо вже готовий відвар (150 мл води) і 0,5 кг цукру. Варимо сироп, додаємо лимонну кислоту і ванільний цукор. Залити сиропом моркву і уварювати на повільному вогні до прозорості моркви. Далі сироп потрібно злити в окремий посуд, а моркву викласти на деко і поставити в духовку на обдування на 45 градусів і підсушити 45 хвилин. Готові цукати обваляти в цукрі і скласти в посудину, щільно закривши кришкою.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом буряку по-корейськи.
За 10 днів розпочнеться новий навчальний рік. Розповідаємо, хто з учителів зможе піти на пенсію…
В Україні діє правило, яке захищає від мізерних пенсій окремих громадян – їхні виплати починаються…
Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.