Цибулю почистити і нарізати дрібними кубиками. Буряк почистити, нашаткувати в миску дрібною соломкою. Додати до буряку подрібнений часник, сіль, цукор і оцет. Злегка все перемішати і відставити убік. У сковороді з товстим дном розігріти олію і обсмажити цибулю до прозорості. Додати в сковороду коріандр і перець, перемішати. Викласти обсмажену цибулю разом з олією в миску з буряком. Перемішати, поставити під гніт і відправити мінімум на 12 годину в холодильник. Перед подаванням добре перемішати.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати домашні сосиски.
Українцям обіцяють справедливіші пенсії: у Мінсоцполітики розробляють механізм, що має виправити неспівмірність розрахунків.
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.
Коли приходить час оформляти пенсію, роки навчання у виші можуть відіграти значну роль. У певних…
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…