Цибулю почистити і нарізати дрібними кубиками. Буряк почистити, нашаткувати в миску дрібною соломкою. Додати до буряку подрібнений часник, сіль, цукор і оцет. Злегка все перемішати і відставити убік. У сковороді з товстим дном розігріти олію і обсмажити цибулю до прозорості. Додати в сковороду коріандр і перець, перемішати. Викласти обсмажену цибулю разом з олією в миску з буряком. Перемішати, поставити під гніт і відправити мінімум на 12 годину в холодильник. Перед подаванням добре перемішати.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати домашні сосиски.
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…