Цибулю почистити і нарізати дрібними кубиками. Буряк почистити, нашаткувати в миску дрібною соломкою. Додати до буряку подрібнений часник, сіль, цукор і оцет. Злегка все перемішати і відставити убік. У сковороді з товстим дном розігріти олію і обсмажити цибулю до прозорості. Додати в сковороду коріандр і перець, перемішати. Викласти обсмажену цибулю разом з олією в миску з буряком. Перемішати, поставити під гніт і відправити мінімум на 12 годину в холодильник. Перед подаванням добре перемішати.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати домашні сосиски.
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.
Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.
Держава посилює контроль за отримувачами соціальний контроль. Чому житлові умови стали критичними для продовження виплат?
Війна кардинально змінила все – бізнес-процеси, пріоритети, цінності. Але є люди та компанії, які довели:…
Дощ чи ожеледь, пручається нога чи паморочиться у голові, немає вуличного освітлення чи бракує часу…
Правила виходу літніх людей на заслужений відпочинок у 2026 році в Україні зміниться. Як перевірити…