Так, лише тиждень тому огірки коштували по 15-20 грн, сьогодні на «Привозі» їх продають по 30-35 грн.
Аграрії прогнозують, що цього року будуть проблеми з цибулею. Поки що на «Привозі» її вистачає, дефіциту точно немає. Продають цибулю по 10-12 грн. Ціни на картоплю теж поки що тримаються на рівні 10-12 грн.
Трохи подорожчала капуста. Звичайну білокачанну продають по 20 грн за 1 кг, а тим, хто любить броколі, не позаздриш. Минулого тижня 1 кг коштував 45-50 грн, сьогодні вже 70 грн.
Солодкий перець продають по 15-25 грн, баклажани – по 18-20 грн, моркву та буряк – по 15 грн за 1 кг.
Ціни на помідори стартують від 13 грн, кабачки пропонують по 15 грн.
Виноград можна знайти на будь-який смак і гаманець, просять за нього 35-40 грн. Персики «молдавські» продають по 20 грн.
З’явилася у продажу чорна горобина, за 1 кг ягід доведеться викласти 40-45 грн, а за обліпиху – 150 грн. Є і король компотів – кизил, купити його можна за 35-55 грн.
Слива угорка «точна вага» коштує 10 грн, хоча є і по 16-20 грн.
Урожай яблук цього року чудовий, якщо порівнювати з минулим роком. Купити запашні фрукти можна по 12-15 грн. Груші продають по 25 грн.
Якщо влітку ви не встигли досхочу поласувати солодкою кукурудзою, зараз її можна купити за 6-8 грн (1 качан).
Трохи зросли ціни і на м’ясо. Напевно, все через похолодання, самими овочами ситий і зігрітий не будеш, треба чогось калорійнішого та поживнішого. Свинину продають по 120-150 грн за 1 кг, а яловичину – по 150-200 грн за 1 кг.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що названо регіон, де є дефіцит цибулі.
В Україні близько мільйона осіб мають статус учасника бойових дій - таку цифру озвучували міністерка…
Понеділок очікується в Україні переважно хмарним, вологим. Сонця не буде над усією територією.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час. Як безболісно пережити зміну звичного…
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…