Невеликі шматочки філе хека посипати сіллю, перцем, вмочити в тісто і смажити в невеликій кількості олії. Обсмажені шматочки покласти на блюдо, полити розтопленим вершковим маслом, посипати зеленню.
Тісто: у склянку молока (холодного) додати сіль, яєчний жовток, півтори столових ложки борошна, ретельно розмішати, додати збиті білки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати штрудель з вишнями.
Верховна Рада України розгляне у другому читанні законопроєкт №12301 «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо…
У четвер в Україні буде тепло, кажуть метеорологи. Лише на північному сході буде свіжішим -…
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Виноград - це чудовий осінній продукт, який варто включати до раціону для підтримки здоров'я в…
Уявіть, що вам постійно говорять: «Ти забуваєш усе підряд», «Цього не було». На перший погляд,…
Виплати біженцям з України до водної з країн ЄС продовжаться як мінімум до 2027 року:…