Невеликі шматочки філе хека посипати сіллю, перцем, вмочити в тісто і смажити в невеликій кількості олії. Обсмажені шматочки покласти на блюдо, полити розтопленим вершковим маслом, посипати зеленню.
Тісто: у склянку молока (холодного) додати сіль, яєчний жовток, півтори столових ложки борошна, ретельно розмішати, додати збиті білки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати штрудель з вишнями.
Урожаю все нема, а дерево росте вже не перший рік? Причин відсутності плодів у сливи…
Не обов’язково бути шеф-кухарем, щоб створити закуску, яка прикрасить будь-який стіл. Замість банальних канапок –…
З початку 2025 року ПУМБ став лідером серед банків в онлайн-кредитуванні малого бізнесу. Така динаміка…
Для клієнтів одного з найпопулярніших банків країни ввели важливі зміни. До коли відтепер можна користуватися…
Пенсіонер Юрій Петренко вважає, що Пенсійний фонд незаконно перерахував його пенсію за двоскладовою формулою. Розбирається…
Відомий благодійний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Хто її може отримати та як…