Невеликі шматочки філе хека посипати сіллю, перцем, вмочити в тісто і смажити в невеликій кількості олії. Обсмажені шматочки покласти на блюдо, полити розтопленим вершковим маслом, посипати зеленню.
Тісто: у склянку молока (холодного) додати сіль, яєчний жовток, півтори столових ложки борошна, ретельно розмішати, додати збиті білки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати штрудель з вишнями.
Українців, які користуються газом, попередили про нову послугу, за яку доведеться окремо заплатити. У середньому…
Упродовж останніх років нейроонкологія досягла значних успіхів у діагностиці та лікуванні пухлин головного мозку, але…
Благодійний фонд «Рокада» запрошує українців зареєструватися на новий вид гуманітарної допомоги. Ці предмети особливо важливі…
У березні 2025 року український Пенсійний фонд проіндексував пенсії. Виплати більшості категорій пенсіонерів зросли на…
З 26 по 30 травня українців запрошують зареєструватися на нову грошову допомогу. Хто зможе отримати…
23 травня в Україні відзначають День Героїв, День морської піхоти, Всесвітній день спортивної боротьби. Віряни…