ІНГРЕДІЄНТИ: сочевиця (червона) – склянка, пшенична крупа «Артек» (дрібна крупа) – склянка, олія – 0,5 склянки, цибуля – 1-2 шт., томатна паста – столова ложка, по пучку петрушки, зеленої цибулі, паприка – чайна ложка, цукор – 0,5 чайної ложки, сіль, перець – за смаком.
ЯК ГОТУВАТИ?
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармелад з ягід.
Штрафи, відмови та блокування послуг. Які права ви втрачаєте без реєстрації за місцем проживання і…
Ви живете у найкращому місті на березі Чорного моря? Наближається свято, яке ви хочете провести…
Є люди, які встигають зробити неможливе — зловити слід, що зникає. Такі «мисливиці на ляльок»:…
Несподівані штрафи й декларування. Що чекає на мандрівників на українській митниці при поверненні з ЄС?
Черги на вокзалах давно перестали бути нормальною частиною подорожі. Сьогодні існують інструменти, які дозволяють планувати…
Будь-яке підприємство, що використовує мінінавантажувачі, розуміє важливість стабільної роботи техніки. Ці компактні машини ефективно виконують…