ІНГРЕДІЄНТИ: сочевиця (червона) – склянка, пшенична крупа «Артек» (дрібна крупа) – склянка, олія – 0,5 склянки, цибуля – 1-2 шт., томатна паста – столова ложка, по пучку петрушки, зеленої цибулі, паприка – чайна ложка, цукор – 0,5 чайної ложки, сіль, перець – за смаком.
ЯК ГОТУВАТИ?
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармелад з ягід.
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…
Обіцянки виплат у TikTok – не що інше, як дезінформація. Хибні відео, фальшиві постанови Верховної…