ІНГРЕДІЄНТИ: сочевиця (червона) – склянка, пшенична крупа «Артек» (дрібна крупа) – склянка, олія – 0,5 склянки, цибуля – 1-2 шт., томатна паста – столова ложка, по пучку петрушки, зеленої цибулі, паприка – чайна ложка, цукор – 0,5 чайної ложки, сіль, перець – за смаком.
ЯК ГОТУВАТИ?
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати мармелад з ягід.
Жовтень – золотий час для риболовлі. Настали дні активного клювання, відмічені в місячному календарі. Що…
9-го жовтня активний циклон зміщуватиметься з Криму трохи на північ і надалі. Тож у четвер…
Будут ли геомагнитные волнения в этот день: с видимого диска Солнца ушли все нестабильные пятна.
Циркулярна пилка – незамінний пристрій у столярній майстерні та на будівельному майданчику. Однак згодом навіть…
Незважаючи на те, що жінок серед онкопацієнтів більше, чоловіки в Україні помирають від раку частіше.
В умовах воєнного стану в Україні мобілізації підлягають усі військовозобов'язані чоловіки віком від 25 до…