П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяМармелад з малини та смородини

Мармелад з малини та смородини

Этот материал также доступен на русском языке
Всі ми знаємо, що більшість магазинних солодощів перенасичені різними барвниками, ароматизаторами та підсилювачами смаку. Навіщо завдавати шкоди своєму здоров’ю? Сьогодні приготуємо ідеальну ласощ із сезонних ягід.

Нам будуть потрібні: 500 г малини, 500 г червоної смородини, 1 кг цукру.

Малину та смородину промити, покласти в каструлю й залити водою, щоб вона лише покрила ягоди. Поставити на вогонь і варити до розм’якшення. Ягоди відкинути на дрібне сито і протерти. Одержаний сік поставити на малий вогонь і виварити наполовину. Додати цукор, безперервно змімаючи пінки, варити ще 35-40 хвилин.

Розлити у форму шаром товщиною 2,5-3 см і залишити на ніч у холодильнику. Розрізати на однакові кубики, кожен обвалятя в цукрі.

Раніше ми розповідали, як приготувати смородинове печиво.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні