Сальники

ЯК ГОТУВАТИ?

1. Печінку змолоти на м’ясорубці, сітку промити в холодній воді.

2. В молотую печінку додати цибулю, часник, спеції.

3. Сітку поділити на шматочки. В сітку загорнути печінку (як голубці) і обсмажити на сковороді. Жир із сетки під час смаження витопиться, залишиться тоненькая плівка і дуже смачні рулетики в ній.

Подавати гарячими.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати грибні котлети.

Новое на сайте

  • Новини

Ціни на курятину зростуть: скільки заплатимо взимку

Куряче м'ясо в Україні буде дорожчати. Експерти пояснили чому і наскільки.

30/10/2025 18:50
  • Новини

Заважають дерева сусідів: куди скаржитися і де допоможуть

Сусіди посадили дерева вздовж паркану, і тепер гілки заважають. Що робити, якщо домовитись не вдається?…

30/10/2025 18:19
  • Новини

Грошова допомога нового формату: як отримати до 43 тисяч гривень від Карітасу

Карітас Україна запускає масштабну грошову підтримку громадян. Деталі багатоцільової програми МРСА.

30/10/2025 17:50
  • Статті

Здорове харчування з бананами: два простих та смачних рецепти

Банани - не просто солодке перекушування, а джерело здоров'я. Вони підтримують серце, покращують травлення та…

30/10/2025 17:35
  • Статті

Інтернет без світла – не проблема: Київстар модернізував мережу для стабільного зв’язку

Компанія Київстар подбала про те, щоб в їх мережі, кожен житель України під час відсутності…

30/10/2025 17:13
  • Новини

Шість місяців на спадок: як не втратити право, якщо ви за межами України

Живете за кордоном? Ось як оформити спадщину в Україні без відвідування нотаріуса.

30/10/2025 16:43