Сальники

ЯК ГОТУВАТИ?

1. Печінку змолоти на м’ясорубці, сітку промити в холодній воді.

2. В молотую печінку додати цибулю, часник, спеції.

3. Сітку поділити на шматочки. В сітку загорнути печінку (як голубці) і обсмажити на сковороді. Жир із сетки під час смаження витопиться, залишиться тоненькая плівка і дуже смачні рулетики в ній.

Подавати гарячими.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати грибні котлети.

Новое на сайте

  • Статті

Чи пенсіонери підуть на війну: нові правила військової служби для людей 60+

Війна змінює все. І якщо ще нещодавно чоловіки віком понад 60 років не підлягали мобілізації,…

14/09/2025 09:51
  • Новини

Баклажани по-турецьки: соковитий рецепт з м’ясною начинкою та томатним соусом

Карніарік - традиційні баклажани по-турецьки, які легко приготувати вдома. Головне – правильно підготувати овочі

14/09/2025 08:59
  • Статті

Сила Хреста: чому Церква святкує Воздвиження

14 вересня Церква відзначає Воздвиження Животворчого Хреста Господнього — свято, в якому поєднуються скорбота про…

14/09/2025 07:48
  • Новини

Кому з ВПО доведеться повернути виплачені кошти добровільно або через суд

Суд зобов’язав повернути кошти, які жителька Дніпропетровщини отримувала як ВПО. Скільки доведеться сплатити і що…

14/09/2025 06:33
  • Статті

Astroscope.com.ua – найкращий астрономічний магазин в Україні

Аматорська астрономія за останні роки стрімко розвивається, і все більше людей прагнуть глянути на зоряне…

13/09/2025 23:03
  • Новини

Як раз і назавжди позбутися портулаку на ділянці: поради для городників

Портулак надзвичайно живучий бур’ян, якого вкрай важко позбутися. Ця рослина може стати великою проблемою для…

13/09/2025 21:01