ЯК ГОТУВАТИ?
1. Печінку змолоти на м’ясорубці, сітку промити в холодній воді.
2. В молотую печінку додати цибулю, часник, спеції.
3. Сітку поділити на шматочки. В сітку загорнути печінку (як голубці) і обсмажити на сковороді. Жир із сетки під час смаження витопиться, залишиться тоненькая плівка і дуже смачні рулетики в ній.
Подавати гарячими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати грибні котлети.
Куряче м'ясо в Україні буде дорожчати. Експерти пояснили чому і наскільки.
Сусіди посадили дерева вздовж паркану, і тепер гілки заважають. Що робити, якщо домовитись не вдається?…
Карітас Україна запускає масштабну грошову підтримку громадян. Деталі багатоцільової програми МРСА.
Банани - не просто солодке перекушування, а джерело здоров'я. Вони підтримують серце, покращують травлення та…
Компанія Київстар подбала про те, щоб в їх мережі, кожен житель України під час відсутності…
Живете за кордоном? Ось як оформити спадщину в Україні без відвідування нотаріуса.