ЯК ГОТУВАТИ?
1. Печінку змолоти на м’ясорубці, сітку промити в холодній воді.
2. В молотую печінку додати цибулю, часник, спеції.
3. Сітку поділити на шматочки. В сітку загорнути печінку (як голубці) і обсмажити на сковороді. Жир із сетки під час смаження витопиться, залишиться тоненькая плівка і дуже смачні рулетики в ній.
Подавати гарячими.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати грибні котлети.
Депресія та вигорання мають багато спільного, але їхні наслідки для здоров'я можуть відрізнятися кардинально. Чому…
Якщо ви отримали штраф за порушення ПДР, хоча не були за кермом, важливо вчасно призначити…
У деяких випадках заповіт не має сили — частина спадку належить родичам за законом. Хто…
Шукаєте простий і смачний рецепт до чаю? Цей пісочний пиріг із варенням підкорює з першого…
Автоматичне перепризначення субсидій стосується більшості домогосподарств. Але якщо змінився склад сім’ї або майновий стан —…
Грузинська кухня відома своїми насиченими смаками, ароматами спецій та щедрою зеленню. Один із її кулінарних…