Сальники

ЯК ГОТУВАТИ?

1. Печінку змолоти на м’ясорубці, сітку промити в холодній воді.

2. В молотую печінку додати цибулю, часник, спеції.

3. Сітку поділити на шматочки. В сітку загорнути печінку (як голубці) і обсмажити на сковороді. Жир із сетки під час смаження витопиться, залишиться тоненькая плівка і дуже смачні рулетики в ній.

Подавати гарячими.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати грибні котлети.

Новое на сайте

  • Новини

Сонце заспокоїлося: що чекати від магнітного поля Землі 16 грудня

Фахівці з космічної погоди оприлюднили прогноз геомагнітної активності на вівторок. Дані свідчать про спокійну ситуацію…

15/12/2025 21:30
  • Новини

Батарея не сідає: як користуватися смартфоном дуже довго без підзарядки

В умовах частих відключень електроенергії автономність смартфона критично важлива. Продовжити роботу пристрою можна без додаткових…

15/12/2025 20:30
  • Новини

Рада підтримала заміну “копійок” на “шаги”: що зміниться для гаманців українців

В Україні готуються до символічної, але масштабної грошової реформи. Верховна Рада може вже найближчим часом…

15/12/2025 19:30
  • Новини

Ліки подешевшають: на які препарати та чому МОЗ пропонує встановити знижки

Міністерство охорони здоров’я пропонує новий підхід до формування цін на лікарські засоби. Йдеться про систему…

15/12/2025 18:30
  • Новини

Мобілізацію прив’яжуть до «цифри»: коли з’явиться електронний кабінет військовозобов’язаного

Україна переходить до нового етапу мобілізаційної системи, де головну роль відіграватимуть цифрові інструменти. Уже за…

15/12/2025 17:30
  • Статті

Електронна трудова замість паперової: чи можуть українці втратити стаж – роз’яснює експерт

До завершення строку переходу від паперових трудових книжок до електронного формату залишилося близько пів року.…

15/12/2025 17:00