Нам будуть потрібні: 500 г малини, 500 г червоної смородини, 1 кг цукру.
Малину та смородину промити, покласти в каструлю й залити водою, щоб вона лише покрила ягоди. Поставити на вогонь і варити до розм’якшення. Ягоди відкинути на дрібне сито і протерти. Одержаний сік поставити на малий вогонь і виварити наполовину. Додати цукор, безперервно змімаючи пінки, варити ще 35-40 хвилин.
Розлити у форму шаром товщиною 2,5-3 см і залишити на ніч у холодильнику. Розрізати на однакові кубики, кожен обвалятя в цукрі.
Раніше ми розповідали, як приготувати смородинове печиво.
Український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк відкрито розповів про розмір своєї пенсії й поділився, за…
Оплата нижча від мінімальної. Чи мають право знижувати “мінімалку” та що говорить про це трудове…
Пиріжки з квашеною капустою - один із найулюбленіших домашніх варіантів випічки. Але є простий спосіб…
У сучасному ритмі життя, коли щоденне жонглювання роботою, доглядом за дітьми та домашніми справами вимагає…
День без дощів, але з щільною хмарністю. Детальний прогноз погоди на четвер.
У четвер Сонце активізується. Попередження метеозалежним: завтра очікується геомагнітна буря.