Нам будуть потрібні: 500 г малини, 500 г червоної смородини, 1 кг цукру.
Малину та смородину промити, покласти в каструлю й залити водою, щоб вона лише покрила ягоди. Поставити на вогонь і варити до розм’якшення. Ягоди відкинути на дрібне сито і протерти. Одержаний сік поставити на малий вогонь і виварити наполовину. Додати цукор, безперервно змімаючи пінки, варити ще 35-40 хвилин.
Розлити у форму шаром товщиною 2,5-3 см і залишити на ніч у холодильнику. Розрізати на однакові кубики, кожен обвалятя в цукрі.
Раніше ми розповідали, як приготувати смородинове печиво.
Частина українців зможуть відпочивати значно довше. Роз'яснення міністерства.
Європейські профспілки б'ють на сполох: до 2040 року відбудеться поетапне підвищення пенсійного віку.
Частині пенсіонерів призупинять нарахування пенсії. Кого саме це стосується та з чим пов'язано.
Навіть якщо подати показання лічильників вчасно, їх не приймуть. Комунальники зробили важливе попередження.
Частина пенсіонерів втратили доплати до пенсії після проведеного Пенсійним фондом перерахунку. Пенсійний експерт пояснив, у…
Відомий міжнародний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Як зареєструватися.