Нам будуть потрібні: 500 г малини, 500 г червоної смородини, 1 кг цукру.
Малину та смородину промити, покласти в каструлю й залити водою, щоб вона лише покрила ягоди. Поставити на вогонь і варити до розм’якшення. Ягоди відкинути на дрібне сито і протерти. Одержаний сік поставити на малий вогонь і виварити наполовину. Додати цукор, безперервно змімаючи пінки, варити ще 35-40 хвилин.
Розлити у форму шаром товщиною 2,5-3 см і залишити на ніч у холодильнику. Розрізати на однакові кубики, кожен обвалятя в цукрі.
Раніше ми розповідали, як приготувати смородинове печиво.
Багато українців не знають, що прострочена перевірка газового лічильника може обернутися значними переплатами.
Синоптик Наталка Діденко так говорить про погоду в середу: "Холодна погода, місцями навіть із нулями…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Що про це говорять астрофізики?
Кістковий бульйон називають рідким золотом і приписують йому чи не магічні властивості. Але як це…
Українці продовжують шукати захист у країнах ЄС: влітку 2025 року їх побільшало на 31 тисячу.…
Рецепт «Чушка Бюрек» - смачний і корисний спосіб включити болгарський перець до раціону, особливо в…