Нам будуть потрібні: 500 г малини, 500 г червоної смородини, 1 кг цукру.
Малину та смородину промити, покласти в каструлю й залити водою, щоб вона лише покрила ягоди. Поставити на вогонь і варити до розм’якшення. Ягоди відкинути на дрібне сито і протерти. Одержаний сік поставити на малий вогонь і виварити наполовину. Додати цукор, безперервно змімаючи пінки, варити ще 35-40 хвилин.
Розлити у форму шаром товщиною 2,5-3 см і залишити на ніч у холодильнику. Розрізати на однакові кубики, кожен обвалятя в цукрі.
Раніше ми розповідали, як приготувати смородинове печиво.
У 2025 році в Україні змінився порядок виплат пенсій для громадян, які тривалий час перебувають…
Обслуговуємо клієнтів із Києва та Одеси з доставкою по всій Україні. Якісна поліграфія поряд із…
Частина пенсіонерів мають право на спеціальні доплати до пенсії в розмірі кількох тисяч гривень. У…
Один з найпопулярніших банків України попередив клієнтів про необхідність оновити дані. Хто має це зробити,…
У Верховній Раді зареєстрували резонансний законопроєкт, який може докорінно змінити правила виїзду та перебування українських…
Частина українців із вразливих категорій можуть отримати грошову допомогу від міжнародних організацій. Які саме фонди…